NOVÝ Rodinný dom s bazénom so štatútom chaty / Geča (Jazero) - 15 km od Košíc

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
80 m
2
Plocha pozemku:  
328 m
2
okres Košice - okolie
Geča
pred 283 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 276 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNE: Celoročne obývateľná novostavba rodinného domu so štatútom chaty, v obľúbenej chatovej lokalite jazera Geča, len 15 min. od Košíc, ponúka skvelý únik z mesta pre každého kto hľadá bývanie v rodinnom dome s ideálnym pozemkom za cenu menšieho bytu v meste. Nadštandardným bonusom tejto ponuky je zapustený bazén v záhrade, ktorý iste poteší nielen v horúcich letných dňoch. Dom sa predáva kompletne zariadený s nábytkom a zariadením v cene, takže sa doň stačí už len pohodlne nasťahovať :)

Ak sa vám nechce časovo náročne prerábať starý dom či chatu ale hľadáte už hotovú zdravú novostavbu s upraveným pozemkom s dobrou dostupnosťou a bez ďalších investícií do ktorej sa dá ihneď nasťahovať, možno ste ju práve našli.. Trend celoročného bývania v chatovej lokalite pri jazere na konci obce Geča potvrdzuje niekoľko desiatok trvalo obývaných chatodomov v okolí, či už sa k spokojným obyvateľom pridáte len na víkendy alebo celoročne, je iba na vás.

Dispozícia domu ponúka otvorený priestor na prízemí v podobe kuchyne a obývacej izby s východom na terasu a 2 samostatné nepriechodné izby na hornom podlaží ku ktorým vedie drevené schodisko. Na prízemí sa nachádza kúpeľňa s toaletou a sprchovým kútom. K domu ďalej prislúcha prestrešená terasa s posedením, technická miestnosť a špajza. Pred domom sa nachádza zapustený bazén s filtračným zariadením.

Rovinatý pozemok prislúchajúci k domu o výmere 328m2 je riadne oplotený s posuvnou bránou, zastavaná plocha parcely má 40m2, úžitková výmera domu (obe podlažia) je 80m2. Rodinný dom skolaudovaný v roku 2015 je postavený z pórobetónových tvárnic zn. Porofix a je zateplený polystyrénom 10 cm. Strecha je sedlová s pozink. strešnou krytinou Lindab. Ohrev vody je riešený moderným prietokovým bojlerom Ariston, vykurovanie krbom na tuhé palivo, voda je čerpaná zo studne (5m) a odpad je riešený septikom. Vodu na pitie si majitelia nosia, no filtrácia vody zo studne je taktiež možná. Dom nieje napojený na plyn, v kuchyni sa teda nachádza el. varná doska. Dom a jeho obyvateľov chránia bezpečnostné dvere.

Orientácia okien je na všetky svetové strany,

Dom je v osobnom vlastníctve, kúpou po dohode voľný.

Výhody

---------------

- dobrá dostupnosť autom

- dom s bazénom a pozemkom za cenu malého bytu

- tichá a pokojná lokalita

- novostavba

- nízke náklady na bývanie

- zariadenie a nábytok v cene

--------------------------

CENA: 89.990,-€

--------------------------

Cena je konečná, vrátane zmlúv, provízie a nákladov spojených s kompletným a pohodlným prevodom nehnuteľnosti do Vašich rúk.

Nezmeškajte túto peknú ponuku... Viac info u makléra.

-= PARTNERS REAL / Váš partner v realitách =-

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Bazén:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Káblová TV:
áno

Na mape: NOVÝ Rodinný dom s bazénom so štatútom chaty / Geča (Jazero) - 15 km od Košíc

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.