Na predaj nádherný dom po čiastočnej rekonštrukcii v tichom prostredí, obklopený lesom, Gelni

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
61 m
2
Plocha pozemku:  
755 m
2
okres Gelnica
Gelnica
pred 176 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 176 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

098-12-ALKa

Realitná kancelária BeMi Vám ponúka na predaj nádherný rodinný dom v krásnom prostredí v meste Gelnica, časť Háje. Dom je obklopený pokojným prostredím, prírodou a lesmi.

Podlahová plocha je cca 61 m2, stavebným materiálom je váľok, okná sú pôvodné - drevené, avšak zachovalé, strecha je nová - sedlová (materiál plech), vonkajšia fasáda prešla tiež rekonštrukciou súčasťou ktorej bolo i zateplenie severnej strany.

Nehnuteľnosť je napojená na elektrinu, vodu, odpad je riešený formou žumpy, kúrenie je na tuhé palivo pomocou kachlí, v kúpeľni je elektrický radiátor.

Podlahy v dome sú pôvodné drevené vo veľmi dobrom stave. Celkovo nehnuteľnosť pôsobí veľmi príjemným dojmom, zachovalo a udržiavane.

Dispozične dom pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, kúpeľne spojenej s toaletou (v kúpeľni je sprchovací kút) a dvoch priestranných obytných miestností.

Nehnuteľnosť sa rozprestiera na mierne svahovitom pozemku o rozlohe 755 m2. K rodinnému domu prislúcha i murovaná stavba, ktorá slúžila pôvodným majiteľom ako odkladací priestor na náradie, a drevo a altánok s vonkajším krbom.

Nehnuteľnosť je ako stvorená na chalupárčenie, relax a odpočinok, ale samozrejme poslúži i ako útulné celoročné bývanie.

V prípade ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať, veľmi radi si s Vami dohodneme osobné stretnutie a prevedieme Vás obhliadkou tohto romanticky pôsobiaceho rodinného domu.

Sme profesionáli a vďaka tomu sa teraz v ponúkanej nehnuteľnosti môžete poprechádzať prostredníctvom dostupnej 3D vizualizácie:

https://my.matterport.com/show/?m=win2f7L2NgP

Naša cena je konečná, bez akýchkoľvek skrytých poplatkov. V cene je už zahrnutý i kompletný právny servis, vypracovanie kúpno - predajných zmlúv a prepis na katastri.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Pôvodné
Terén:
Mierny svah
Altánok:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Vonkajší kozub:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.