Výrazná zľava !!!!Exkluzívne na predaj krásny rodinný dom s nádychom modernosti a rodinného

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
137 m
2
Plocha pozemku:  
2000 m
2
okres Bánovce nad Bebravou
Haláčovce
pred 100 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 63 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Popis: Dvojpodlažný rodinný dom s veľkorysou záhradou sa nachádza v nádhernom prostredí v obci Haláčovce. Je situovaný v okrajovej časti obce, a to v tichej uličke so súkromnou príjazdovou cestou. Samotný dom je na mierne svahovitom pozemku s orientáciou na juhozápadnú stranu z ktorého sú krásne výhľady na okolitú prírodu.

Rodinný dom bol postavený z pálenej tehly v 50-tych rokoch. Počas nasledujúcich rokov pôvodný majiteľ pristavil garáž a v roku 2002 sa nadstavilo obytné podkrovie z ktorého sa vytvoril samostatný byt s vlastnou kúpeľnou a kuchynským kútom. Rekonštrukcia ďalej zahrnula plastové okná, nové plynové kúrenie a nová vodo a elektro inštalácia.

Tento útulný dom s výmerou 140m2 má kompletne zrekonštruovaný interiér s novými prvkami novodobého dizajnu. Jeho prízemne - obytné podlažie tvorí modernu kuchyňu s prepojenosťou s jedálenským kútom a obývačkou z ktorej vedie schodisko na druhé obytné podlažie. Denná časť s nočnou je prepojená priestrannou chodbou s úložným priestorom, šatníkom a štýlovou kúpeľnou.

Dve samostatne izby ( detská izba a spálňa) sú orientovane na južnú a juhozápadnú stranu čo poskytuje teplo a dostatok denného svetla.

Dom je čiastočne podpivničený, s vonkajším prístupom. Rozprestiera sa na rozsiahlom pozemku o výmere 2000m2, ktorý je využívaný ako záhrada, ovocný sad( 30 ovocných stromov ) a na pestovanie plodín pre vlastnú potrebu. Na pozemku sa ďalej nachádza kopaná funkčná studňa, samostatne stojaca pivnica s terasou, prístavby vrátane drevárne, dielne a garáže.

Dom ponúka domov vhodný pre rodinu s deťmi, ale aj pre milovníkov prírody s dostatočným súkromím a pohodlím.

Cena nehnuteľností: 169 000 € (cena je vrátane kompletného realitného a právneho servisu).Ak Vás moja ponuka oslovila, rada Vás privítam na osobnej prehliadke domu, ktorú Vám zabezpečíme na čísle  0918 284 743Uvedená cena je vrátane provízie RK. V tejto konečnej cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo, vyhotovenie rezervačných zmlúv, administratívne služby na katastri nehnuteľností, správny poplatok na katastri a poplatky za overenia podpisov u notára.Pre kupujúceho zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho

 

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
1
Okná:
Plastové

Na mape: Výrazná zľava !!!!Exkluzívne na predaj krásny rodinný dom s nádychom modernosti a rodinného

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.