4-izbový byt v rodinnom dome, Hamuliakovo

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
98,01 m
2
Plocha pozemku:  
375 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Senec
Hamuliakovo
pred 291 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 273 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 4-izbový byt v rodinnom dome s dvoma bytovými jednotkami. Byt má rozlohu 98,01 m2 na pozemku 375 m2, nachádza sa v tichej zastavanej ulici na začiatku Hamuliakova v blízkosti hrádze. Centrum obce je dostupné pešo buď po hrádzi alebo chodníkom vedúcim popri hlavnej ceste, kde stojí aj medzimestský autobus. Na začiatku ulice sa nachádza detské ihrisko.

Prevedenie

Rodinný dom je postavený z tehál Termobrik 250, zateplený 15cm polystyrénom, s oknami s izolačným trojsklom a sieťkami proti hmyzu. Podkrovie disponuje úložným priestorom 35m2, zastrešenie krytinou Mediterran. Dom má ukončené vonkajšie a vnútorné omietky, zásuvky a vypínače Valena, elektrické podlahové vykurovanie DEVI s termostatom v každej izbe, ohrievač Ariston, prípravu na alarm a klimatizáciu, komínový systém Prespor s prípravou na krb. Podlahy sú v prevedení laminát a keramická dlažba podľa miestnosti, každá izba má pripojenie na TV a internet. Kúpeľňa s rohovou vaňou a umývadlovou skriňou, WC geberit. V byte sa nachádza kuchynská linka nemeckej značky Nobilia so vstavanými spotrebičmi Whirpool (varná doska, elektrická rúra, umývačka).

K bytu prislúchajú 3 parkovacie miesta na pozemku, parkovacie miesta, chodníky a terasa s rozlohou 15 m2 sú vydláždené zámkovou dlažbou. Pozemok je ohradený betónovým plotom s kovovou výplňou, bráničkou a bránou s prípravou na diaľkové ovládanie. Vonkajšie úpravy zahŕňajú trávny koberec, vzrastlé rezom upravené tuje v uličnej časti. Na pozemku sa nachádza krásna majestátna čerešňa.

Dispozícia

Vstupná chodba disponuje priestorom pre vstavaný šatník, prístup do samostatného WC je zo zádveria. Otvorená obývacia izba s kuchyňou je orientovaná na výhľad do záhrady, disponuje prípravou na klimatizáciu pre ochladenie počas horúcich letných dní a prípravou na krb pre zahriatie počas chladnej zimy. Kúpeľňa a dve izby sú orientované do uličnej strany. Hlavná najväčšia spálňa má výhľad do záhrady. V každej izbe je príprava na TV a internet.

Popis lokality

Obec Hamuliakovo leží 20 km od Bratislavy, 5km od Šamorína. V obci sa nachádza pošta, potraviny, reštaurácia, bufety pri hrádzi, detské ihriská, futbalové ihrisko, základná a materská škola, súkromná škôlka, zastávka SAD. Výhodou lokality je dunajská hrádza, ktorá je obľúbeným miestom nielen pre šport, ale aj relax a rekreáciu.

Vek stavby:
< 1 rok
Typ objektu:
Samostatne stojaci
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Príprava teplej vody:
Elektrický ohrievač
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Záhrada:
áno
Oplotenie pozemku:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Alarm:
áno
Klimatizácia:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: 4-izbový byt v rodinnom dome, Hamuliakovo

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.