Predaj rodinného domu Hamuliakovo

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
151 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Senec
Hamuliakovo
pred 343 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 331 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predaj udržiavaný 4-izbový rodinný dom (s možnosťou prerobenia na 5-izbový), garážou, terasou, záhradným domčekom podpivničeným so studňou a s krásnou záhradou v zabývanej lokalite obce Hamuliakovo, Dubová ulica. Dom má úžitkovú plochu 151,5 m2, výmera pozemku 600 m2. Dom bol postavený pred 15-timi rokmi a je dvojpodlažný s podkrovím, napojený na všetky inžinierske siete – voda, kanalizácia, plyn a elektrina.

Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, obývacia izba s krbom prepojená s kuchyňou a jedálňou, spálňa, technická miestnosť s kotlom, kúpeľňa so sprchovacím kútom a samostatná toaleta. Z obývacej izby sa vychádza na terasu.

Na poschodí 2X spálňa, druhá veľká spálňa – spojená z pôvodne dvoch izieb s možnosťou ich opätovného rozdelenia na dve s balkónom priestranná kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom a samostatná toaleta, klimatizácia.

Pri stavbe boli použité tvárnice Ytong s výbornými tepelnoizolačnými vlastnosťami, strešná krytina je Bramac, kúrenie v dome je plynové a zabezpečené radiátormi. V dome je zavedený alarm, elektrický vrátnik a internetové pripojenie od T-comu. Nachádza v už zabývanej časti. Dobrá občianska vybavenosť – obchody, škola, škôlka, lekár, hokejová hala, futbalové ihrisko, hrádza.

Cena: 225.000 Eur

0910 941 960

dferiancova@chello.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Predaj rodinného domu Hamuliakovo

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.