REZERVOVANÉ - JEDINEČNÝ RD uprostred prírody, REKREAČNÁ LOKALITA HAMULIAKOVO, Labutia ul.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
84 m
2
Plocha pozemku:  
453 m
2
okres Senec
Hamuliakovo
pred 266 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 257 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj veľmi pekný rodinný dom v obci Hamuliakovo. Nachádza sa priamo v nádhernej rekreačnej oblasti na Labutej ulici. Rodinný dom je typu bungalov, konštrukcia drevodom Stillo 1.

Novostavba sa má úžitkovú plochu 84 m2 + 11 m2 terasa a je postavená na 453 m2 pozemku.

DISPOZÍCIA

Dom má ideálne dispozičné riešenie a ponúka maximálne využitie priestoru.

Pozostáva: zo zádveria, toalety, priestrannej obývačky, kde sú kachle, je spojená s kuchyňou a jedálenskej časti odkiaľ je vstup na terasu, 1 samostatná izba so skriňou roll-dor, kúpelňa s vaňou, chodba, spálňa. Celý dom sa predáva kompletne zariadený spotrebičmi a nábytkom Ikea v bielej farbe. Terasa je drevená, má prístrešok. Na pozemku sa nachádza záhradný domček.

STAVBA

Dom je postavený z drevených prefabrikátov najmodernejšej technológie.­ Má drevený krov, plechovú strechu, zateplenie ­10 cm vonkajšia izolácia, plastové okná, elektrické konvertory, elektrický bojler na ohrev teplej vody.

Bungalow je napojený na elektrickú rozvodnú sieť a slaboprúd TV a internet (firma Progres). Na pozemku je vybudovaná vlastná studňa s vodomernou šachtou, čerpadlo s frekvenčným meničom a vlastný 10 m3 certifikovaný septik. Toto riešenie zohľadňuje aktuálne možnosti v rámci lokality z ohľadom na ekonomickú hospodárnosť, ktorá predstavuje 80 Eur mesačných nákladov na kompletný chod nehnuteľnosti!

Pozemok je oplotený. Vchod je cez elektrickú posuvnú bránu. Pred domom je parkovisko pre 3 autá upravené zámkovou dlažbou. Okolo domu je vkusne upravená záhrada s trávnikom a 5 ročnou výsadbou.

LOKALITA

Samotná poloha nehnuteľnosti vytvára vynikajúce podmienky pre relax, pohyb a extra pokojné rodinné bývanie. Len do vzdialenosti 100 metrov nájdete neskutočné podmienky na cyklistiku, beh, korčuľovanie, kitesurfing, windsurfing, člnkovanie a prechádzky s rodinou.

Obec ponúka nadštandardnú vybavenosť neporovnateľnú zo žiadnou inou obcou v okolí Bratislavy. Zimný štadión s celoročným využitím pre všetky vekové kategórie, multifunkčná telocvičňa, squash, futbalový štadión a detské ihrisko. Ďalej vás nadchne vynikajúca občianska vybavenosť t.j. škôlka, základná škola, biofarma, lekáreň, pošta, zdravotné zariadenie, potraviny a niekoľko reštaurácii.

CENA

155.000,- k tomu bude pripočítaná 2% provízia.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Internet:
áno

Na mape: REZERVOVANÉ - JEDINEČNÝ RD uprostred prírody, REKREAČNÁ LOKALITA HAMULIAKOVO, Labutia ul.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.