Výborná ponuka - kvalitný 4-izbový bungalov, 105 m2, Hamuliakovo

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
105 m
2
Plocha pozemku:  
538 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Senec
Hamuliakovo
pred 365 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 361 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj krásny, moderný a veľmi kvalitne stavaný 4 – izbový bungalov v obľúbenej rozrastajúcej sa časti Hamuliakova – na Dunajskej Riviére.

Bungalov má úžitkovú plochu 105 m2 a leží na pozemku o výmere 538 m2.

Rodinný dom je vynikajúco a veľmi prakticky dispozične riešený. Pozostáva z predsiene s priestorom pre vstavanú skriňu, z kuchyne s komorou spojenej s jedálňou a obývačkou do moderného veľkopriestoru s výstupom na terasu, z troch samostatných izieb, z kúpeľne s vaňou, sprchovacím kútom, dvoj umývadlom a WC a samostatného WC prepojeného s technickou miestnosťou. Na chodbe je priestor pre veľkú vstavanú skriňu ako aj do pochôdzneho podkrovia s množstvom odkladacieho priestoru.

Dom je stavaný z veľmi kvalitných materiálov. Tehla KM – Beta 30 cm s vynikajúcimi tepelnoizolačnými vlastnosťami je zateplená 15 cm polystyrénom, zateplenie strechy (pálená škridla zn. Mediterran) – minerálnou vlnou 26 cm, zateplenie podlahy 8 cm polystyrénom. O teplo domova a výhrev teplej vody sa postará kvalitný plynový kotol zn. Baxi duo-tec compact HT 16 so zásobníkom. V dome sú plastové 5 komorové okná, 2-sklo švajčiarskej značky Rehau.

Dom sa predáva v štádiu holodom s možnosťou dokončenia na kľúč vo vyššom štandarde do 14.000,- Eur. Cena za holodom zahŕňa plynový kotol, terasu, chodníky, parkovanie pre dve autá (podbetónovanie + zámková dlažba), oplotenie z troch strán. Cena na kľúč zahŕňa navyše plávajúce podlahy, dlažbu v predsieni, kuchyni, kúpeľni a WC, realizáciu kúpeľne a samostatného WC podľa projektu vo vyššom štandarde, interiérové dvere so zárubňami a kľučkami, predný plot s bráničkou a bránou, terénne úpravy pozemku atď..

Na pozemku sú všetky inžinierske siete (obecná voda, elektrina, plyn, kanalizácia).

Bungalov je momentálne štádiu výstavby, dokončenie do „holodomu“ sa predpokladá na december 2016. Farbu strechy, omietky, príp. iné zmeny si môže záujemca zvoliť podľa vlastného výberu, závisí to však od štádia výstavby.

Občianska vybavenosť v obci Hamuliakovo je výborná (potraviny, pošta, lekár, lekáreň, škola, škôlka, detské ihriská, reštaurácie, kaviarne, squashový kurt, tenisové ihrisko, hokejová hala...). Mesto Šamorín je vzdialené 3 km a disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou.

Hamuliakovo patrí medzi najvyhľadávanejšie obce v okolí, hlavne pre jej skvelú polohu a pre možnosti športového vyžitia a oddychu pri vode a v okolitej prírode. 3 km vzdialený športový areál X-Bionic Sphere ponúka okrem výborných reštaurácií aj jazdu na koni, aquapark, posilňovňu a množstvo zaujímavých aktivít a podujatí.

Cena bungalovu: 143.500,- Eur vrátane provízie pre RK

Petra Gräffingerová

tel.: 0907 111 333, e-mail: graffingerova@centrum-realit.sk

HĽADÁTE NEHNUTEĽNOSŤ NA MIERU? OBJAVTE NOVÚ VÝNIMOČNÚ SLUŽBU

REALITNYMAKLERKUPUJUCEHO.SK

CENTRUM REALÍT Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.

Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:

- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,

- poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností,

- poplatky za overenie podpisov u notára,

- doručenie podkladov na kataster,

- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb,

- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.

Vek stavby:
< 2 roky
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
Nie je
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Iné
Bezpečnostné dvere:
áno

Na mape: Výborná ponuka - kvalitný 4-izbový bungalov, 105 m2, Hamuliakovo

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.