NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU, HODKOVCE, KOŠICE OKOLIE

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
733 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Košice - okolie
Hodkovce
pred 369 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 350 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

     Ponúkame na predaj novostavbu rodinného domu v stave hruvbej stavby. Jedná sa o jednopodlažný 4. izbový dom s garážou v obci Hodkovce, Košice - okolie, s úžitkovou plochou 141,25 m2 a priľahlým  rovinatým pozemkom o výmere 733 m2, ktorý je vhodný pre 3-5 člennú rodinu. Rodinný dom je postavený v novej časti obce s asfaltovou prístupovou cestou. Stavba je bez vnútorných priečok s možnosťou úpravy dispozície podľa vlastných predstáv. V obývacej časti je inštalovaný komín pre krb a v technickej miestnosti komín pre splynový kotol prípadne  pre tuhé palivo.

     Konštrukcia domu je z tehál Porotherm 300 mm, kvalitná plechová strecha so zateplením. Dom sa predáva ako hrubá stavba. Dom má zrealizovanú elektrickú a vodovodnú prípojku, plynová prípojka v dosahu (5 m od pozemku). Možnosť napojenia sa na obecnú kanalizáciu priamo pri dome. Technická časť domu a garáž sú orientované na severnú stranu a obytné miestnosti sú orientované na južnú stranu čo zabezpečuje dokonalé presvetlenie miestností.

     Obec Hodkovce sa nachádza v Košickej kotline 16 km západne od krajského mesta Košice. Základná škola a škôlka sa nachádza v neďalekej obci Šemša. Obec má priame autobusové spojenie s Košicami.

​VYHRAJ AUTO S AA REALITY KOŠICE

Každý, kto v období od 1.7.2017 do 29.6.2018 so spoločnosťou AA REALITY Košice s.r.o. uskutoční predaj, kúpu, prenájom nehnuteľnosti, alebo s ňou uzavrie exkluzívnu sprostredkovateľskú zmluvu na obdobie minimálne šesť mesiacov, môže vyhrať nové motorové vozidlo značky Hyundai i 10.

 

 

Vek stavby:
> 50 rokov
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
Nie je
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Iné

Na mape: NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU, HODKOVCE, KOŠICE OKOLIE

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.