Predám novostavu - murovaný rodinný dom v Holíči

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
144 m
2
Plocha pozemku:  
586 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Skalica
Holíč
Kátovská
pred 279 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 266 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predám novostavbu - rodinný dom. Kolaudácia prebehla v roku 2014. Je postavený na rovinatom pozemku o výmere 584 m2 so všetkými inžinierskymi sieťami ako voda, elektrina, plyn a verejná kanalizácia.

Na pozemku pred domom je vkusné murované stojisko na popolnicu a rozvodné skrine, ktoré sú schované za dverami a dvierkami.

Pred domom sú 2 parkovacie miesta a okrasná záhradka tvorená rôznymi drevinami a okrasnými kamienkami. Pozemok je po bokoch domu uzavretý bránami.

Dom je samostatne stojaci, jednopodlažný s garážou. Zastavaná plocha domu je 196 m2, úžitková plocha 144 m2 a obytná plocha 90 m2. Má 4 izby, jedáleň, kuchyňu so špajzou, vstupnú chodbu s dvomi dverami, jedny do komory a jedny do garáže so vstupom z interiéru, 2 kúpelne z nich jedna má samostatný vstup do oddelenej práčovne a do druhej sa vchádza zo spálne, ktorá je využívaná ako rodičovská kúpeľňa s toaletou. Pôjd je využívaný ako skladisko sezónnych vecí. Na pôjde je Wifi, ústredie kamerového systému a TV antény. Žiadne poplatky za TV pripojenie poskytovateľom.

Vybavenie domu je vyššieho štandardu a obsahuje: strešnú krytinu keramickú pálenú glazovanú, fasádu silikónovú, 6 komorové okná s 3 tesnením a 3 sklom / 48 mm Climatop Lux /, vchodové dvere so samozatváračom s aretáciou a velkým nerezovým madlom, alarm s čipovým prístupom a volaním na telefón, videovrátnik a kamerový systém so 6-timi kamerami napojenými na HDD a telefón, tablet či PC. V celom dome sú aplikované bodové LED svetlá s nízkou spotrebou elektriny. Kúrenie je podlahové elektrické v kombinácii s rohožami a infra fóliami s termostatmi v každej izbe zvlášť, termostat obsahuje harmonogram na celý týždeň, kde si môžete nastaviť kúrenie pred príchodom domov a zostaviť tak potreby každej miestnosti individuálne. Nízke náklady na kúrenie. Dlažby sú v kombinácii, denná časť keramická dlažba glazovaná lesklá a nočná časť plávajúca 3D podlaha. Dvere a zárubne rada Premium MDF doska. V spálni a na chodbe sa nachádzajú vstavané lesklé skrine, v špajze a komore sú praktické regály na uskladnenie vecí. V kuchyni je kuchynská linka vysokého lesku so vstavanými spotrebičmi, drez granitový s batériou značky FRANKE. Kúpeĺne sú obložené lesklou keramickou dlažbou a obkladačkami so zabudovanými toaletami. Hlavná kúpeľňa obsahuje vaňu a toaletu a rodičovská kúpeľňa sprchový nerezový kút s toaletou. Balkón je využívaný ako vrchná zastrešená terasa o výmere 12 m2.

Na pozemku sa nachádza vydláždená plocha, ktorá slúži v lete ako stojisko na bazén a letnú terasu. Samozrejmosťou je záhradný domček s fasádou a strešnou krytinou napojený na alarm. Na dvore sú elektrické zásuvky a prívod vody, ktorý je takisto v garáži.

V prípade záujmu si môžte dom rezervovať. Nie som realitná kancelária.

Vek stavby:
< 5 rokov
Typ objektu:
Samostatne stojaci
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
1
Okná:
Plastové
Spôsob kúrenia:
Ústredné elektrické
Elektrický prúd:
220/380V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Príprava teplej vody:
Bojler
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Oplotenie pozemku:
áno
Alarm:
áno
Internet:
áno

Na mape: Predám novostavu - murovaný rodinný dom v Holíči

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.