Novostavba rodinného domu - Horovce

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
83 m
2
Plocha pozemku:  
617 m
2
Počet izieb:  
3-izbový dom
okres Púchov
Horovce
pred 72 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 67 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality pripravuje do ponuky novostavbu rodinného domu typu bungalov v obci Horovce.

Ponuka určite osloví mladé rodiny, pretože svojim majiteľom ponúka 3 samostatné miestnosti. Zastavaná plocha domu je 100 m2, obytná plocha je približne 83 m2 a postavený je na pozemku s celkovou výmerou 617 m2. Dom je jednopodlažný, dispozične pozostáva zo zádveria, chodby, obývacej izby prepojenej s kuchyňou a jedálňou, špajzy, hlavnej spálne, detskej izby, kúpeľne, samostatného WC a technickej miestnosti. K domu patrí aj priestranná terasa.

Dom sa predáva v štádiu holodom - je už vo fáze výstavby, aktuálne je hotová základová doska. Pre nízkoenergetickosť stavby budú na obvodové steny použité tvárnice YTONG Lambda YQ zateplené polystyrénom a plastové okná s trojsklom. Vonkajšia fasáda bude v bielej farbe. Strecha bude sedlová, na jej zakrytie bude použitá strešná krytina škridla. Vstupné dvere budú bezpečnostné.

Interiér bude odovzdaný s vymurovanými priečkami a omietkami, hotové budú potery a všetky rozvody. O teplo sa v celom dome postará elektrické podlahové, teplovodné vykurovanie a ako sekundárny zdroj tepla bude vybudovaný komín a predpríprava na krb. Dom bude napojený na elektrickú energiu a obecný vodovod. Okrem toho má aj vlastnú studňu, čo je veľkou výhodou napríklad pri polievaní záhrady, či napúšťaní bazénu. Odpad je riešený formou 13 m3 veľkej žumpy, nachádzajúcej sa na pozemku. Odovzdanie domu je plánované v lete 2023, prípadne dohodou.

Lokalita v ktorej sa dom nachádza je v novej, slnečnej, rovinatej časti obce Horovce. V susedstve nájdete množstvo mladých priateľských rodín. Obec sa vyznačuje výbornou dostupnosťou do okolitých miest - Lednické Rovne 3 km, Púchov 12 km, Ilava 12 km, Dubnica nad Váhom 16 km. V obci nájdeme základnú občiansku vybavenosť: materskú školu, základnú školu, potraviny, kvetinárstvo, pohostinstvá, autobusové zastávky, kostol, futbalové ihrisko, multifunkčné ihrisko, jazerá.

Cena domu je 179 900 Eur

Ing. Michal Mišovec

RADO Reality Group

Tel: +421 904 887 338

E-mail: misovec@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické
Elektrický prúd:
220/380V
Terasa:
áno

Na mape: Novostavba rodinného domu - Horovce

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.