PREDAJ - ŠTÝLOVÉ BÝVANIE - NOVOSTAVBA - HOROVCE: 139 500.-€

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
97 m
2
okres Púchov
Horovce
pred 187 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 182 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkam Vám dispozične zaujímavo riešený - presvetlený 4 izbový rodinný dom typu – BUNGALOV – úžitková plocha 97 m2, zastavaná plocha 127 m2, postavený na slnečnom, rovinatom pozemku o výmere 601 m2. Dom s pozemkom sa nachádza v pokojnej, vyhľadávanej a novobudovanej lokalite v obci Horovce, okres Púchov.

Obec má dobrú občiansku vybavenosť a polohu - vzdialenosť od okresných miest Púchov a Ilava do 15 minút autom. Napojenosť na diaľnicu D1 do 8 km.

Dispozícia domu:

Vstup do domu je orientovaný na severovýchod, za zádverím sa prechádza chodbou, z ktorej je po pravej a ľavej strane vstup do dvoch dispozične rovnakých opticky otočených obytných miestností - jedna väčšia určená ako spálňa. Po pravej strane chodby sa ďalej nachádza technická miestnosť a  tretia izba vhodná ako detská alebo hosťovská. Veľkou výhodou všetkých troch obytných miestností  je predpríprava na vstavaný šatník. Oproti spálni je vstup do WC a vstup do samostatnej – priestrannej kúpeľne. Po celej šírke domu je situovaná na juhozápad obývacia izba s výstupom na terasu a s prípravou na krb a kuchyňa, ktorá je od jedálenskej časti predelená pultom. V kuchyni sa nachádza špajza s oknom a vymurovaný priestor pre umiestnenie technického bloku – chladničky, mikrovlnnej a elektrickej rúry. Skladovací priestor je v stropnej pôchodznej časti podkrovia, na ktorý sa dá dostať zatepleným skladacím schodisko s výlezom. Dom je postavený z tvárnic Ytong 38, zateplený polystyrénom s fasádou, má plastové okná - trojsklo a parapetmi, sadrokartónové stropy s 40 cm zateplením, potery, vnútorné omietky, dokončená voda, odpady, elektroinštalácia vrátane zásuviek a vypínačov a príprava na elektrické kúrenie v celom dome. Plastové vchodové dvere v hliníkovom ráme, hromozvod. Napojenie na elektrinu, obecný vodovod, septik – 12 m3, optický kábel. Možnosť napojenia na verejnú kanalizáciu. Šírka pozemku umožňuje aj dobudovanie prístrešku na auto vedľa domu. Pri kúpe bude dodaný tepelný certifikát a revízne správy.

Dom sa predáva v štádiu HOLODOM. V prípade Vášho záujmu je možnosť ho dokončiť podľa Vašich predstáv.

Bývajte štýlovo. Odporúčame vidieť.

V ponuke máme ešte ďalší bungalov v susedstve tej istej dispozície a výmery!!

Vybavíme za vás:

hypotéku

zmluvy a kataster

vizualizáciu

Ponuku nájdete na stránke: realitymgm.sk, ID 11662, call centrum: 0911 175 510.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: PREDAJ - ŠTÝLOVÉ BÝVANIE - NOVOSTAVBA - HOROVCE: 139 500.-€

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.