Predaj, rodinný dom Hronec

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
125 m
2
Plocha pozemku:  
165 m
2
okres Brezno
Hronec
pred 181 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 123 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj druhé podlažie dvojpodlažného vidieckeho domu, vhodného na rekreačné účely ale aj na trvalé bývanie v obci Hronec, na Horehroní, v krásnom prostredí Nízkych Tatier a Slovenského rudohoria. Dom je postavený v pôvodnom architektonickom štýle v blízkosti námestíčka obce, ktoré bolo strediskom spoločenského života hutníckej inteligencie, pôvodné prvky domu sú zachované. Vlastnícke práva ku spoločnej nehnuteľnosti sú riadne vysporiadané a obidvoma spoluvlastníkmi presne vymedzené . Je po vnútornej rekonštrukcii prevedenej v roku 2009, ktorá pozostávala z vnútorných stierok, vybudovania rozvodov, podláh, kúpeľne, WC a vnútorného vybavenia. K nehnuteľnosti patrí veľké podkrovie a prístavok ku domu, používaný, ako sklad dreva, ktoré je možné využiť na ďalšiu dostavbu obytného priestoru. Podkrovie je v pôvodnom v stave, strecha je pokrytá pozinkovaným plechom. Obytná časť pozostáva z veľkej jedálne prístupnej z gánku, spojenej z kuchyňou. Nachádza sa tam originálny, funkčný krb a vymurovaný šamotový sporák na varenie. Je to prechodová miestnosť zo vstupom do dvoch veľkých spálni, z poschodovými posteľami a skriňami, jedna z nich bola vybudovaná na premietanie filmových projekcií z možnosťou veľkej kapacity na prenocovanie. V obidvoch spálňach sú zachovalé funkčné keramické pece na tuhé palivo. Nachádza sa tam tiež prechodová chodba, kúpelňa z WC a samostatného WC. Kúrenie je riešené zabudovanými elektrickými konvektormi zo spínačom na spustenie SMS-kou na diaľku, ohrev vody elektrickým bojlerom. K dispozícií je miesto pre parkovanie viacerých vozidiel. V nehnuteľnosti je zavedená voda, elektrika, v dome je plynová prípojka, odpad je možné napojiť na kanalizáciu. Obec má kompletnú občiansku vybavenosť. V blízkosti nehnuteľnosti sú známe a kvalitne upravované lyžiarske SKI centrá, na južnú stranu Chopku je to 25 minút cesty autom. K dispozícií sú ski-alpinistické trate v blízkom okolí a hotelové wellness. Obcou prechádza trať čiernobalockej železničky, pozdĺž ktorej sa tiahne novovybudovaná, nádherná cyklotrasa, prechádzajúca pod Hajným Grúňom, neďaleko je aj biatlonový areál Osrblie a lyžiarsky vlek. Ponúka sa tu veľa možností na dokonalý relax, lyžovanie, turistiku, cykloturistiku, hubárčenie, zberu bylín a lesných plodov. Kto hľadá pokoj, tradičnú nehnuteľnosť na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv je táto nehnuteľnosť a jej možnosti využitia práve pre neho a jeho rodinu, ihneď k dispozícií bez ťarchy, dobre je to vidieť. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0948 363 330 alebo na annanociarova@haloreality.sk. ID ponuky: BR-51581

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------

- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS

- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH

- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti

- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť

- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi

- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti

- inzerujeme na viac ako 200 portáloch

- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona

- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami

- na našom webe nájdete už viac ako 2000 referencií našich spokojných klientov

- naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor

-----------------------------------------------------------------------------

Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Predaj, rodinný dom Hronec

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.