TOP novostavba, nádherné výhľady, 5 izbový rodinný dom v Hrubej Borši, Senec

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
137 m
2
Plocha pozemku:  
487 m
2
okres Senec
Hrubá Borša
pred 164 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 163 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj nádherný rodinný dom, ktorý bude základom pre vašu rodinu a spokojný život. Vitajte v Hrubej Borši. 3D prehliadku domu si pozrite v tomto linku ► http://bit.ly/dom-borsa-NTDM131BA ◄

Výhľady z terasy a izieb Vás určite očaria, sú fantastické a prenesú Vás do „iného sveta“. Veľkosť pozemku je ideálna pre údržbu a starostlivosť, no zároveň postačujúca pre rodinné vyžitie na rôzne aktivity. Nájde sa miesto pre bazén či mini ihrisko pre deti.

Rodinný dom má vynikajúcu dispozícii, tvorenú z dennej a nočnej časti. Ide o rodinný dom typu bungalov, takže je praktický a bezbariérový.

Dennú časť tvorí vstupná chodba, samostatná toaleta s umývadlom, priestranná obývačka a samostatná kuchyňa, ktorá je vybavená kompletnými spotrebičmi a poskytuje dostatok pracovného a úložného priestoru. Praktickú špajzu ocení každá gazdinka. Nočná časť pozostáva z 3 spální, a menšej izby vhodnej na pracovňu, malé domáce fitness, prípadne herňu. Rodičovská spálňa má k dispozícii vlastnú kúpeľňu a šatník. Ďalšia kúpeľňa je v nočnej časti pre ostatné izby.

Celková užitková plocha domu je 137 m2

Pozemok je rovinatý a je o výmere 487 m2.

Príjemnú atmosféru dodáva priamy kontakt s golfovým ihriskom, výhľady z pozemku priamo na 15stu jamku sú očarujúce. Nehnuteľnosť sa nachádza v atraktívnom prostredí a v uzavretej zóne, kde sa nedostane nikto cudzí bez prístupu.

Lokalita: Green Residence je lokalita s pokojným rodinným charakterom. Lokalita je atraktívna pre milovníkov aktívneho životného štýlu. Pri vstupe do areálu sa nachádza multifunkčné ihrisko, detské ihrisko a gril zóna so zázemím.

Pozývame vás na obhliadku. Ukážeme vám váš budúci domov :)

Zabezpečíme všetko potrebné vrátane profesionálneho právneho a hypotekárneho poradenstva až po odovzdanie nehnuteľnosti. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne potrebujete viac informácii, kontaktujte nás na nemcova@archeus.sk, tel.č.: 0910 788 788

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové

Na mape: TOP novostavba, nádherné výhľady, 5 izbový rodinný dom v Hrubej Borši, Senec

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.