REZERVOVANÉ - Exkluzívne iba u nás predaj domu v obci Hrušovany

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
200 m
2
okres Topoľčany
Hrušovany
pred 298 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 288 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Hrušovany, okres Topoľčany, vzdialenej od mesta Nitra 19 km a od mesta Topoľčany 16 km. Dom je postavený na pozemku o výmere 1395 m2. Podlahová plocha nehnuteľnosti 200 m2, zastavaná 100 m2. Dom je postavený z materiálu kvádra, zateplený 6 cm polystyrénom, nová fasáda, plastové eurookná. Nachádzajú sa tu 4 izby, kuchyňa, samostatné WC, presklenená terasa s oddelenou pivnicou na ovocie a zeleninu, práčovňa, oddychový kútik s krbom, kúpeľňa s WC. Na prízemí je vstupná chodba, kuchyňa, pivnica, samostatné WC, terasa, práčovňa, oddychový kútik. Na poschodí 4 izby - z obývačky vchod na balkón, kúpeľňa s WC. Rovná strecha, rovinatý pozemok, betónová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza studňa. Dom je napojený na vodovod, elektrická prípojka 230/400V, plynové ústredné kúrenie. Kanalizácia je riešená čističkou odpadových vôd. Za domom je záhrada s vysadenými ovocnými stromami viacerých druhov. V obci je škôlka, obchody, tenisové, futbalové, detské ihriská, reštaurácie. Veľmi dobré autobusové a vlakové spojenie do miest Nitra a Topoľčany.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania, celoslovenskú internetovú inzerciu, základný právny a hypotekárny servis. Už viac ako 7 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: REZERVOVANÉ - Exkluzívne iba u nás predaj domu v obci Hrušovany

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.