Veľký 5+ izbový 2- generačný rodinný dom, ú.p. 246 m2, garáž, dielňa, obec Mierovo (Hviezd

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
246 m
2
Plocha pozemku:  
708 m
2
okres Dunajská Streda
Hviezdoslavov
pred 243 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 241 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj mimoriadne priestranný 3-podlažný dvojgeneračný rodinný dom v útulnej a pokojnej dedinke Mierovo vzdialenej 2,5 km od obce Hviezdoslavov, s dobrým prístupom do Bratislavy, ktorá je vzdialená 20 km, do mesta Šamorín je to 7 km.

Dom leží na pozemku o výmere 708 m2, jeho zastavaná plocha tvorí 135 m2, úžitková plocha je 246 m2 + garáž s dielňou o výmere 47 m2 + terasa 22 m2.

Rodinný dom je veľmi komfortne a prakticky riešený.

V suteréne domu sa nachádza vstupná chodba, otvorená - pôvodne plánovaná kuchynka je momentálne využívaná ako pracovňa, veľká miestnosť/sklad, technická miestnosť s kotlom, priestranná práčovňa s vaňou a umývadlom, veľká garáž na 2 autá prepojená s dielňou, kde je možné zaparkovať ešte ďalšie auto.

Prvé nadzemné podlažie pozostáva zo zádveria, z dvoch samostatných izieb, z priestrannej obývačky spojenej s jedálňou a z modernej kuchyne so špajzou a výstupom na zastrešenú terasu, do záhrady a do suterénu a z veľkej kúpeľne s vaňou, sprchovacím kútom, WC a umývadlom.

Druhé nadzemné podkrovné podlažie tvorí prechodná obývacia izba momentálne slúžiaca ako spálňa, dve samostatné izby, kúpeľňa a kuchyňa, ktoré sú však v stave holobyt a klient si ich môže dokončiť podľa vlastných predstáv. Komplet sanita, dlažba a obklady do kúpeľne sú zakúpené a sú súčasťou kúpnej ceny. K jednej izbe prislúcha balkón, z ktorého je výstup do podkrovia s úložným priestorom.

Rodinný dom má vynikajúce tepelnoizolačné vlastnosti, je postavený z kvádrov kombinovaných s tehlou, strop je zateplený minerálnou vlnou, v celom dome sú euro okná, v chodbe je i predpríprava na zabezpečovací systém. Mesačné náklady na kúrenie a elektrinu neprevyšujú 100 Euro aj vďaka ohrievaču vody Quadriga, kvalitnému plynovému kotlu Modratherm a kotlu Attack určenému na spaľovanie tuhého paliva. Je teda možné kúriť plynom ale aj tuhým palivom. V celom dome sú radiátory. Vodu v dome zabezpečuje narážaná studňa a kanalizácia je riešená veľkou žumpou bez prepadu (vyprázdňovanie žumpy len 2x do roka). Predpríprava na pripojenie obecnej vody aj kanalizácie je však priamo pred domom, v prípade záujmu je možné sa napojiť. V dome je zavedený Orange pevný internet, káblová televízia aj satelit.

V prípade záujmu je možné ponechať si nábytok a zariadenie.

Obec Mierovo je malá príjemná dedinka so 420 obyvateľmi a s výbornou občianskou vybavenosťou. V bezprostrednom okolí sa nachádza detské ihrisko, autobusová zastávka pre medzimestskú dopravu Slovak lines DS, základná škola, materská škola, potraviny, hostinec, románsky kostol z 13. storočia, futbalový štadión, rybník a kaštieľ z druhej polovice 18.storočia. Železničná stanica RegioJet sa nachádza v Kvetoslavove vzdialenom 4 km.

V prípade záujmu o obhliadku alebo o bližšie informácie som Vám kedykoľvek k dispozícii.

Kontakt:

Petra Pilátová 0907 111 333, pilatova@centrum-realit.sk

HĽADÁTE NEHNUTEĽNOSŤ NA MIERU? OBJAVTE NOVÚ VÝNIMOČNÚ SLUŽBU

REALITNYMAKLERKUPUJUCEHO.SK

CENTRUM REALÍT Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.

Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:

- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,

- poplatok za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností,

- poplatky za overenie podpisov u notára,

- doručenie podkladov na kataster,

- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb,

- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
áno
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
3
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
1
Okná:
Eurookná
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Mierny svah
Terasa:
áno

Na mape: Veľký 5+ izbový 2- generačný rodinný dom, ú.p. 246 m2, garáž, dielňa, obec Mierovo (Hviezd

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.