Dvoj-generačný dom s pozemkom 1525m2 + murovaná garáž, Ilava

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1 m
2
Plocha pozemku:  
1 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
okres Ilava
Ilava
Pivovarská
pred 90 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 86 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality Vám ponúka na predaj rodinný dvojdom v meste Ilava na ulici Pivovarská. Na pozemku sa nachádzajú dva domy so zastavanou plochou približne 220m2 a je postavený na pozemku s rozlohou 1525m2. Dom je čiastočne podpivničený cca 4m2. Prvá časť domu je čiastočne zrekonštruovaná, druhá časť potrebuje pár úprav.

Prvý dom so zastavanou plochou približne 150m2 je plne obývaný, má len jedno podlažie, povalu a pivnicu. Dispozične pozostáva z predsiene z ktorej je vstup po schodoch na povalu, a ďalší vstup je na chodbu. Na chodbe sa nachádzajú dve samostatné nepriechodné izby, samostatné wc, kúpeľňa so sprchovým kútom a vaňou a menšia chodbička z ktorej sa dostanete do pivnice, do kuchyne so špajzou a do obývacej izby. Dom je po čiastočnej rekonštrukcii, postavený z tehly, kúrenie je riešené formou plynu a v obývacej izbe je podlahové kúrenie.

Druhý dom so zastavanou plochou približne 70m2 má dve izby, jedna je s kuchynským kútom, kúpeľňa so splachovacím wc a menšia chodba. K tomuto dobu je pristavaná chodba, ktorá spája prvý dom s druhým, aby ste mohli z prvého do druhého domu vkročiť suchou nohou. Táto časť je v pôvodnom stave, avšak po prerobení je ideálna pre pár, najmä ak plánujete bývať spolu viac generácii, alebo ho môžete využiť ako prenájom.

Dom má k dispozícií veľký pozemok so záhradou a ohniskom. Nachádza sa tu aj betónovaná časť, ktorá bola pôvodné myslená ako zimná záhrada.

Tento generačný dom je vo veľmi tichej lokalite, vhodný pre väčšiu rodinu alebo menšiu s možnosťou do budúcna zabezpečiť svojim deťom samostatnú obývanú časť. Veľkou výhodou je murovaná garáž a ďalším voľným parkovacím miestom vedľa nej a vo dvore viete zaparkovať ďalšie 3 autá.

Okolie Ilavy je bohaté aj na turistiku ako je vrch Vápeč, vrch Vlčinec, ruiny Košeckého hradu alebo v širšom okolí ako je lyžiarske stredisko Homôlka, Sklársky skanzen či Mojtínska jaskyňa.

Náklady na energie: 160€ elektrina, plyn + voda cca 300€ ročne

Cena domu je: 238 990,-eur

Navštívte aj našu 3D prehliadku, kde sa mlžete virtuálne prejsť po dome, link:

https://my.matterport.com/show/?m=sXBeyqsdmTR

Bc. Natália Príbelová

RADO Reality Group

Tel: +421 948 103 990

E-mail: pribelova@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Pred domom
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Internet:
áno

Na mape: Dvoj-generačný dom s pozemkom 1525m2 + murovaná garáž, Ilava

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.