Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Ivanka pri Nitre

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
100 m
2
Plocha pozemku:  
398 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Nitra
Ivanka pri Nitre
pred 182 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 178 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 2x novostavbu nízkoenergetického domu v Ivanke pri Nitre o zastavenej ploche 122m2, rozmeroch domu 12,9m x 9,5m, ktorý je postavený na pozemku o výmere 398m2.

Dom dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, samostatného WC, kuchyne spojenej s jedálňou a obývacou miestnosťou, technickej miestnosti, veľkej kúpeľne s WC a troch samostatných nepriechodných spální. Rodinný dom je možné kúpiť v dvoch variantoch prevedenia:

HOLODOM:

Rodinný dom je postavený z pórobetónu - YTONG, krov na dome je klasický s plným dreveným záklopom (izolácia v lete proti prehrievaniu a zvuková izolácia), ktorý je pokrytý betónovou strešnou krytinou farba antracit. Dom je nadštandardne zateplený - v podlahe 15cm podlahového polystyrénu a 5 cm systémová doska s 5 - 6 cm cementovým poterom, v strope je nafúkaná striekaná PUR izolácia s najlepšími tepelnoizolačnými vlastnosťami na trhu o hrúbke 23cm, ktorá je ukončená pochôdznym dreveným záklopom (ďalšia izolácia proti prehrievaniu a prieniku hluku), fasáda je zateplená polystyrénom o hrúbke 16 cm a ukončená bielou fasádnou omietkou. Kúrenie v dome je teplovodné podlahové a to elektrickým kotlom, ohrev vody je taktiež elektrinou a to do zásobníka o objeme 120 litrov, v dome sú zapojené dve klimatizácie (spálňa, obývačka s kuchyňou ) odpad je riešený spádovou kanalizáciou. Okná ako aj vchodové dvere sú plastové s kvalitným izolačným trojsklom - obojstranne biele. V dome je postavený komín a tým je predurčená príprava na krb, krbové kachle, prípadne keramickú piecku - cena za holodom 139000EUR.

ŠTANDART:

Plus k prevedeniu holodom je v celom dome položená kvalitná laminátová podlaha, na chodbe, kuchyni, technickej miestnosti, kúpeľni a samostatnom WC je keramická dlažba a keramický obklad, komplet osadená sanita, vaňa, kúpeľňový nábytok, batérie, interiérové zárubne a dvere - cena za prevedenie štandart 159000EUR.

Nakoľko dom má výbornú juhozápadnú orientáciu, tak je možné zapojiť aj solárny alebo fotovoltaický ohrev či už na kúrenie, alebo ohrev teplej vody a tým znížiť prevádzkové náklady na absolútne minimum, taktiež veľkým benefitom tohto domu je aj plnohodnotný úložný priestor v podkrový o výmere 100m2

Túto nehnuteľnosť predávame férovo: realityferovo.sk/blog/reality-ferovo-preco-ferova-cena-za-nase-sluzby, prečo využiť služby našej realitnej kancelárie a aké iné benefity ponúkame?

- nenavyšujeme cenu nehnuteľností - kopírujeme cenu majiteľa

- u nás bez rezervačných záloh - nikdy nemôžete prísť o peniaze

- sme hypotekárne centrum - najvýhodnejšie financovanie isté

- finančné služby z vlastných zdrojov - dofinancovanie hypotéky a spolufinancovanie kúpy

- u nás nás vždy reálne fotky - čo je prezentované bude aj na obhliadke

- obhliadky vždy s majiteľom - môžete rokovať o cene priamo na obhliadke

- férové zmluvy - vždy chránime obe zmluvné strany

V prípade ak Vás nehnuteľnosť zaujala, neváhajte nás kontaktovať a dohodnite si obhliadku ešte dnes. Tel. 0905 299 352 - Horváth Tibor

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Parkovanie:
Pred domom
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické
Elektrický prúd:
220/380V
Terasa:
áno
Klimatizácia:
áno

Na mape: Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Ivanka pri Nitre

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.