EXKLUZÍVNA PONUKA - Rodinný dom v obci Ivanovce, pozemok 970 m2

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
200 m
2
Plocha pozemku:  
970 m
2
okres Trenčín
Ivanovce
pred 90 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 52 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

VAŠE REALITY - realitná kancelária Vám ponúka na predaj vo vyhľadávanej obci Ivanovce, približne 12 km od Trenčína väčší, rodinný dom v DOBROM, UDŽIAVANOM STAVE. Dom má výbornú polohu v tichej okrajovej časti obce, zároveň je pešo dostupná kompletná občianska vybavenosť. Rodinný dom bol postavený v 80-tych rokoch, stavba je zdravá, suchá, vhodná po menšej modernizácii interiéru ihneď k nasťahovaniu. Približne pred 12. rokmi prebehla na dome rekonštrukcia poschodia a strechy. V prízemí bola pristavená v minulom roku nová kúpeľňa a WC.

Dom je riešený ako DVOJGENERAČNÝ s DVOMI SAMOSTATNÝMI VCHODMI. Je napojený na všetky inžinierske siete + vlastná studňa (plyn, voda, elektrina majú samostatné merače za každú obytnú jednotku).  Dispozícia domu: čiastočne podpivničený; prízemie: zádverie, veľká chodba so schodiskom do jednej obytnej jednotky a samostatný vchod do druhej obytnej jednotky, ktorá sa nachádza na prízemí a skladá sa z kuchyne, komory, dvoch veľkých izieb, kúpeľne a samostatného WC. 

Ďalšia obytná jednotka je na poschodí a dispozične sa skladá z chodby, kde je pracovný kút, troch samostatných izieb, z obývacej časti ktorá je spojená s kuchyňou a má výstup na veľkú slnečnú terasu. Z chodby sa ďalej dostaneme do veľkej kúpeľne a samostatného WC.

Na pozemku sa nachádzajú ďalšie dve stavby, a to: podpivničená garáž so skladovacími priestormi v podkroví a staršia hospodárska budova s pristaveným dreveným altánkom na príjemné posedenie na dvore. Nad touto budovou sú tiež v podkroví úložné priestory. 

Na Vaše ďalšie otázky Vám radi odpovieme a v prípade záujmu zabezpečíme obhliadku tohto domu. Kontakt: Ing. Mangundová Zuzana, RSc., tel.: 0915 753 000, mail: info@vasereality.sk

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: EXKLUZÍVNA PONUKA - Rodinný dom v obci Ivanovce, pozemok 970 m2

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.