Na predaj chalupa na samote – Ivanovce

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1 m
2
Plocha pozemku:  
900 m
2
Počet izieb:  
3-izbový dom
okres Trenčín
Ivanovce
pred 127 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 122 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality ponúka na predaj krásnu chalúpku v lesoch v katastrálnom území v obci Ivanovce, ktorá je postavená na pozemku o výmere 798 m². Chalupa sa nachádza 1 km od obce Ivanovce, ku ktorej je prístup po štrkovej ceste.

Dispozične pozostáva z veľkej terasy, z ktorej je vstup do domu. Zo vstupnej chodby sa vchádza do kuchyne, kúpeľne so sprchovým kútom a wc, detskej izby, obývacej izby a spálne. Dom je prepojený s maštaľou, ktorá je vhodná ako odkladací priestor na rôzne náradie, kosačku atď. Zrekonštruovaný priestor na prízemí má úžitkovú plochu 100 m². Ďaľších 100 m² v podkroví je možné zrekonštruovať na obytnú jednotku.

Chalupa je postavená v 60tych rokoch. V priebehu posledných dvoch rokov bola zrekonštruovaná – nová strecha, stierky, podlahy, dlažba/plávajúca podlaha, plastové okná s imitáciou dreva, kúpeľna, kuchynská linka, vymurovaná veľká terasa s krásnym dreveným nábytkom. Dom je napojený na fotovoltaiku a studňu, čize mesačné náklady na dom sú minimálne. V dome sú kachle a krb, ktoré sú využité ako vykurovacia jednotka. Dom je zabezpečený kamerami, internetom a TV.

Krásne prostredie v katastrálnom území Ivanovce je vhodné na turistiku, cyklistiku a je tam ticho a kľud od civilizácie. V blízkosti 3 km je kompletná občianska vybavenosť – škola, škôlka, potraviny, pošta, reštaurácia atď. Mesto Trenčín sa nachádza 10 km od obce. Chalupa je voľná ihneď. Energetický certifikát - C

Kontakt na makléra:

Miroslava Kováčová

RADO Reality Group

tel.: 0903709430

e-mail: mkovacova@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne palivové
Terasa:
áno
Internet:
áno

Na mape: Na predaj chalupa na samote – Ivanovce

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.