ZNÍŽENÁ CENA!Starší vidiecky rodinný dom, Jablonica, pozemok 500m2

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
175 m
2
Plocha pozemku:  
500 m
2
okres Senica
Jablonica
pred 90 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 63 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si video **** https://www.youtube.com/watch?v=-mK3Jac6R-4 ****

TU reality exkluzívne ponúka na predaj starší rodinný dom – chalupu v obci Jablonica. Chalupa je v pôvodnom - veľmi dobre zachovanom stave, ktorý ocenia ľudia s veľkým srdcom pre chalupárčenie. Napriek tomu, že dom je už dlhšie neobývaný, sú v interiéri aj v exteriéri zachované typické prvky charakteristické pre vtedajšiu výstavbu (pôvodné dvere, veraje, stropy, okná, podlahy atď..).

Dispozične ide o 4 veľké priechodné miestnosti, vstupnú chodbu, komoru a kúpeľňu (bez WC). Z komory je výlez na povalu. Pozemok o výmere cca 500m2 je slnečný a priestranný.

Dom je napojený na elektriku, obecnú vodu, plyn a kanalizáciu. Pred domom sa nachádza pôvodná studňa spoločná pre okolité domy.

V zadnej časti domu je priestor pre skladovanie náradia a dreva. Chalupa sa nachádza v tichej, slepej, bočnej ulici.

Odporúčam vidieť! energetický certifikát nie je. Obec Jablonica má dobrú občiansku vybavenosť (ZŠ, MŠ, lekár, pošta, obchod, reštaurácie...) a výborné napojenie na smer Bratislava (75 km), Trnava (30km), Senica (10 km).

Dom sa nachádza v blízkosti pohoria Malé Karpaty. V okolí je dostatok možností na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie, rybárčenie a na oddych a relax. V blízkosti sú vrchy Záruby, kaštieľ Jablonica, Smolenický zámok, rozhľadňa Rozbehy, vodné nádrže, rybníky (Jablonický rybník Buková, Kunovská priehrada), zrúcaniny hradov a zámkov (Korlátka, Ostrý kameň ), mnohé iné vyhľadávané turistické atrakcie. Rozmery uvedené v mapke a v texte sú iba približné!

Ochotne Vám BEZPLATNE poradíme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. V prípade záujmu kontaktujte prosím: JANA VLACHOVIČOVÁ +421 41 3217800, vlachovicova@tureality.sk.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: ZNÍŽENÁ CENA!Starší vidiecky rodinný dom, Jablonica, pozemok 500m2

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.