Veľmi pekný a úsporný dom na predaj, Jablonové

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
131 m
2
Plocha pozemku:  
500 m
2
okres Malacky
Jablonové
pred 88 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 64 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj dvojpodlažný rodinný dom s podlahovou plochou 131m2 (prízemie 77m2 a podkrovie 54m2), ktorý  je situovaný v tichej časti obce, v slepej ulici a v pôvodnej zástavbe. Na prízemí sa nachádza vstupná časť, obývačka s krbom, spálňa, kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC a technická miestnosť/sklad. Na poschodí sa nachádzajú dve miestnosti a kúpeľňa s WC. Kúrenie je teplovodné plynovým kotlom, radiátorové, len v spálni na prízemí je podlahové teplovodné kúrenie.

V hospodárskej prístavbe domu sú ďalšie tri miestnosti prístupné samostatne z dvora, z ktorých jedna je podpivničená. Umožňujú využitie ako sklad, dielňa, prípadne po rekonštrukcii na hosťovské bývanie.

Dom je postavený z kvádrov a tehly a zateplený je polystyrénom (35cm + 5cm). Prístavba je postavená z tehly a kameňa (šírka múrov cca 60cm).  

Na pozemku sú tiež dve studne, kde jedna z nich je prepojená s domom. Po sprevádzkovaní aktuálne nefunkčného čerpadla je možné v dome tiež využiť vodu zo studne. (aktuálne je dom zásobovaný  obecnou vodou).

Ide o nízkonákladové bývanie (plyn 61,-Eur, elektrina 35,-Eur, voda 16,-Eur) a tieto náklady je ešte možné znížiť využívaním krbu na drevo v obývačke a používaním vody zo studne (ako úžitkovej vody na splachovanie a polievanie).

V zadnej časti dvora je altánok s posedením a veľkým kozubom využívaným na varenie, grilovanie aj údenie.

Na ,,zadnom dvore“ za altánkom sú ďalšie prístrešky na náradie a tiež uzavretý a zastrešený ,,kurín“.

Dom je tiež pripojený na DSL internet od T-Com (funkčné živé pripojenie) a je tu satelit na SkyLink TV (funkčné pripojenie-  uhradený paušál do 04/2023)

Parkovanie pre tri autá: vo dvore (brána na diaľkové ovládanie), zvonku pred bránou a tiež je jedno miesto aj pred domom.

Cena domu je 329.000,-Eur. Ide o konečnú cenu, bez ďalších poplatkov a  s kompletným právnym a hypotekárnym servisom. Kontakt: Ľubomír Matlovič, matlovic@maximreal.sk, tel.: 0948 676 848

Prečo kúpiť tento dom?

- Výborná poloha v tichej časti obce a v slepej ulici s minimálnym pohybom vozidiel

- Ideálny pre milovníkov prírody, turistiky a cykloturistiky.

- Dostupnosť priamo na trasy Malých Karpát, smer Pezinská baba, priehrada Lozorno, Kuchyňa, smer Limbach alebo Marianka, Rača a pod.

- Bezproblémová a rýchla dostupnosť hlavného mesta

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie Maxim Real?

- Cena nehnuteľnosti je pre Vás konečná- neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti.

- Okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách.

- K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade aj znalecký posudok zdarma. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne, list vlastníctva znejúci na Vaše meno Vám osobne doručíme.

Kontakt: Ľubomír Matlovič, matlovic@maximreal.sk, tel.: 0948 676 848

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Nie je
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina
Terasa:
áno

Na mape: Veľmi pekný a úsporný dom na predaj, Jablonové

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.