Rodinný dom so záhradou v malebnej a tichej dedinke ČENČICE TOP CENA !!!

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
765 m
2
Počet izieb:  
2-izbový dom
okres Poprad
Jánovce
pred 550 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 549 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNE ponúkame na predaj rodinný dom v malebnej, tichej dedinke Čenčice. Obec je vhodná na chalupárčenie, no má aj obyvateľov s trvalým pobytom. Dedinka je bez neprispôsobivých obyvateľov, vyznačuje sa hlavne svojou typickou klímou pre malú dolinu medzi dvoma kopcami, pod horou. Samotný rodinný dom je podpivničený, má dve izby (25m2,30m2), kuchyňu, kúpeľňu, samostatné WC, tri komory, chodbu, verandu. K domu patria aj dve drevené hospodárske budovy. Je postavený na pozemku 765 m2, kolaudovaný bol v roku 1965.

Je obývateľný ale je potrebná rekonštrukcia s možnosťou vyriešenia podkrovia na obytnú časť. Kanalizácia je napojená na domovú čističku odpadových vôd spoločnú pre susediaci objekt (možnosť dohody o ďalšom využívaní). Pitná voda s vlastnej studne cez systém Darling, ústredné kúrenie a teplá úžitková voda - kotol na pevné palivo, kotol je funkčný.

Dostupnosť je zo štátnej cesty a potom miestnou komunikáciou až k domu. Blízkosť diaľnice (napojenie cca 2km) smer Žilina a v budúcnosti aj smer Prešov. Ďalšie zaujímavé mestá Levoča (15 km), Spišská Nová Ves (14 km), Kežmarok (16 km), Poprad (13 km). Občianska vybavenosť v samotnej obci nie je, ale blízkosť centra obce Jánovce poskytne primeranú náhradu.

Všetky bližšie informácie získate a obhliadku dohodnete v našej realitnej kancelárii REALITY TATRY na tel. číslach 052/7781300, 0903 99 30 99, 0911 132 507

CENA: 25 000 €

V prípade záujmu obhliadka možná kedykoľvek na požiadanie.

Ďalšiu aktuálnu ponuka nájdete na našej stránke: www.realitytatry.sk alebo www.realitypopradtatry.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Rodinný dom so záhradou v malebnej a tichej dedinke ČENČICE TOP CENA !!!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.