TOP! Rodinný dom umiestnený v srdci obce Jasová za exkluzívnu cenu na predaj.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
100 m
2
Plocha pozemku:  
2497 m
2
okres Nové Zámky
Jasová
pred 322 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 275 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj pevný rodinný dom v srdci obce Jasová, s výhľadom do zrekonštruovaného parku a miestny potok a na pravú stranu obce, ktorá sa rozprestiera na miernom svahu. Jedná sa o najlukratívnejšie miesto v obci, nakoľko je to kľudová zóna a nachádza sa v centre diania, v bezprostrednej blízkosti je kostol, základná škola, predajňa potravín, obecný úrad, pošta, lekár a lekáreň, kaderníctvo a cukráreň. Predné okná domu smerujú na východ a zadná časť domu je orientovaná na západ, pričom nádvorie je rovinaté s trávnikom, slnečné a svetlé. Dom je napojený na inžinierske siete : plyn - kúrenie gamatky, obecná voda, elektrická energia s novou prípojkou v ohrade, el. napätie 230 V /400 V. Odpadová voda je zvedená do žumpy. Dom je trojizbový, plus kuchyňa a špajza, WC, kúpelňa a vstupná chodba, je z pálenej tehly. Výmera pozemku je 2497 m2 o šírke 25 m, s úrodnou pôdou na záhradničenie, na ktorom je vlastná studňa s dostatkom vody. Predajná cena domu je 20 500 €. Bližšie informácie k danej nehnuteľnosti Vám ochotne poskytne realitný maklér Ing. Štefan Ölvecký na č.t. 0902 442 125.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania, celoslovenskú internetovú inzerciu, základný právny a hypotekárny servis. Už viac ako 7 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: TOP! Rodinný dom umiestnený v srdci obce Jasová za exkluzívnu cenu na predaj.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.