2-poschodový rodinný dom s balkónom a garážou v Kežmarku

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
260 m
2
Plocha pozemku:  
233 m
2
okres Kežmarok
Kežmarok
pred 102 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 46 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 2-poschodový rodinný dom s balkónom v meste Kežmarok. Mesto Kežmarok je vzdialené 20 minút cesty autom od mesta Poprad. Rodinný dom bol postavený približne pred 50 rokmi z tehál a kvádra. Dom je napojený na inžinierske siete, ktorými sú plynovod, vodovod, kanalizácia a elektrina. Rodinný dom sa nachádza na pozemku o celkovej rozlohe 233 m2. Zastavaná plocha rodinného domu je 130 m2. Celková úžitková plocha rodinného domu je približne 260 m2. Prízemie rodinného domu pozostáva z kuchyne s obývačkou, menšej spálne, komory a kúpeľne. Poschodie pozostáva z kuchyne so špajzou, spálne, kúpeľne a dvoch menších izieb. V rodinnom dome tiež nájdete kotolňu a práčovňu. Na pozemku za domom sa nachádza garáž pre jeden automobil. Celý dom je čiastočne podpivničený. V celom rodinnom dome boli menené nové plastové okná. V meste Kežmarok nájdete všetko, čo k plnohodnotnému životu potrebujete, či už banky, potraviny, poštu, drogériu, reštaurácie, kaviarne, lekárne, kino či divadlo. Cena: 240.000,- eur

Kežmarok je perlou Spiša. Nájdete tu najkrajšiu renesančnú zvonicu, unikátnu železničnú stanicu, drevený kostol bez jediného klinca či knižnicu s tisíckami vzácnych zväzkov. To je len zopár lákadiel malebného Kežmarku, ktorý bol oddávna kultúrnym centrom Spiša. Keď si k tomu ešte prirátame nádhernú panorámu Vysokých Tatier, kam je to doslova na skok, tak to dokopy predstavuje dokonalé miesto na bývanie.

Viac info a obhliadky: Mgr. Pavol Lojek, 0918 606 438, recomp@recomp.sk

Žiadne skryté poplatky. Cena nehnuteľnosti je konečná a zahŕňa províziu RK, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie a všetky poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. S celým procesom získania úveru Vám rád pomôže náš finančný špecialista. Ponúkame aj možnosť financovania formou nájmu a budúcej kúpnej zmluvy v prípade, že potrebujete čas na prípravu príjmu akceptovateľného bankou.

Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti Recomp, s.r.o. a nemôžu byť ďalej použité bez nášho súhlasu.

Realitná kancelária Recomp, s.r.o. je zastrešená Realitnou Úniou Slovenskej republiky a správa sa v súlade s Realitným kódexom, ktorý vydala Realitná Únia Slovenskej republiky.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Terén:
Rovina
Vnútorný kozub:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.