NA PREDAJ, rodinný dom, 6 izieb, pozemok 767 m2, obec Košeca

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
250 m
2
Plocha pozemku:  
767 m
2
okres Ilava
Košeca
pred 135 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 132 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 6 izbový rodinný dom s pozemkom o výmere 767 m2 v obci Košeca.

Rodinný dom je samostatne stojaci v zastavanom uzemní obce Košeca. Skolaudovaný v roku 1983. Má jedno podzemné, jedno nadzemné podlažie a podkrovie. V podzemnom podlaží sa nachádza kotolňa, garáž a skladové priestory. Na prízemí je zádverie, chodba, schodiskový priestor, kuchyňa, tri obytné miestnosti (izby), kúpeľňa a WC. V podkroví sú tri obytné miestnosti (izby), chodba, kúpeľňa s WC. Dom má jednu bytovú jednotku, využíva sa na bývanie.

Základy sú betónové, suterénne murivo je z monolitického betónu. Nadzákladové murivo je z klasických murovacích materiálov do hrúbky 40 cm. Deliace steny sú murované. Vnútorné omietky sú vápenno štukové. Stropy nad prízemím a suterénom sú betónové s rovným podhľadom. Schodiská sú monolitické betónové s povrchom z cementového poteru a z gumolitu. Krov je väznicový  sedlový s krytinou z azbestocementových šablón na latách. Klampiarske konštrukcie súz pozinkovaného plechu. Vonkajšie omietky sú brizolitové. Okná sú drevené dvojité, dvere hladké plné a presklené. Podlahy obytných miestností sú prevažne z PVC, ostatné sú prevažne z keramických dlaždíc. V dome je rozvod zemného plynu (nový kotol). Elektroinštalácia je svetelná aj motorická. Ústredné vykurovanie je teplovodné s plynovým kotlom a oceľovými radiátormi. Rozvod vody v pozinkovaných trubkách je studenej aj teplej vody z kombinovaného ohrievača TÚV. V kuchyni je plynový sporák s elektrickou rúrou, smaltový kuchynský drez a kuchynská linka na báze dreva. V kúpeľni na prízemí je vaňa a umývadlo, samostatné WC bez umývadla. V podkroví je kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC. Kanalizácia je v kúpeľni a z kuchyne. Všetky batérie sú obyčajné. V kúpeľniach, na vani a v kuchyni sú keramické obklady. V podkroví je balkón 5 m2. Elektrický rozvádzač je s automatickým istením.

Technický stav domu je dobrý, opotrebenie je primerane veku stavby, životnosť štandardná 100 rokov. Na pozemku je dovedený obecný vodovod a kanalizácia (nepripojené v dome).

Odporúčame vidieť

Cena 169 900 €

Informácie: 0907 163 009

www.pgr.sk

www.realitycomfort.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Pôvodné
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina

Na mape: NA PREDAJ, rodinný dom, 6 izieb, pozemok 767 m2, obec Košeca

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.