Na predaj dom - budova, Skladná, Juh, Košice IV

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
760 m
2
Košice
Juh 
Skladná 
pred 94 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 74 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj dom - administratívnu budovu na Skladnej ulici v mestskej časti Košice – Juh, v širšom centre mesta. Priestory v budove sa využívajú na nebytové, administratívne a kancelárske účely.

Budova je postavená na pozemku o výmere 197 m2, je pripojená na všetky inžinierske siete. Zastavaná plocha stavby 190 m2.

Budova prešla rozsiahlou rekonštrukciou pred 10 rokmi: obnova stavby, zateplenie, vysušenie, nové prestrešenie, nadstavba so zateplením. Interiérové úpravy priestorov sú z rokov 2015- 2016: obnova obkladov, dlažieb a hygienického zázemia, vybavenie elektrickej signalizácie a zabezpečenia, vykurovanie, aklimatizovanie objektu, elektroinštalácia 220/380 V. Rozvody zabezpečovacieho zariadenia, rozvody internetu.

Budova má 3 nadzemné podlažia cca s rovnakou zastavanou plochou podlaží. Valbová strecha, konštrukčný systém budovy je prevažne murovaný z tehál, strešná krytina.

Dispozíciu: Prízemie tvorí vstupný priestor do centrálneho schodiska, odkiaľ je prístup do suterénu, kde sú hygienické zariadenia pre nebytové priestory na I. PP, spoločná chodba, spoločná kotolňa a serverovňa. Ďalej sú tu priestory posilňovne s hygienickým zázemím, šatňou a kuchynkou. Priestory sú vykurované, majú priame a nepriame vetranie a vlastnú klimatizáciou.

Na nadzemných podlažiach sú kancelárie, hygienické. zariadenia, kuchynky pre zamestnancov.

K dispozícii je znalecký posudok z júna 2022.

Energetický certifikát budovy nie je k dispozícii.

Nehnuteľnosť je inzerovaná so súhlasom. Cena je uvedená vrátane provízie pre realitnú kanceláriu, ktorá zahŕňa právny servis prostredníctvom advokátskej kancelárie (autorizovaná kúpna zmluva) a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Pre bližšie informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím, maklérku JUDr. Evu Hubertovú na tel. č. 0911 715 121

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Na predaj dom - budova, Skladná, Juh, Košice IV

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.