4 izbový rodinný dom Košice -Krásna

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
142 m
2
Košice
Krásna 
Krajná 
pred 131 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 129 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa 4 izbový mezaninový byt v mestskej časti Košice -Krásna na Krajnej ulici. Byt je novostavba z roku 2019. Tehlový bytový dom z tromi bytovými jednotkami , každý so samostatným vchodom napojený na všetky IS. Energetický certifikát A0. Bytový dom zatiaľ nie je skolaudovaný nakoľko sa očakáva dokončenie a skolaudovanie príjazdovej cesty (dokončenie a skolaudovanie cesty) , disponuje však potvrdením o tom, že byt je možné užívať ako skolaudovaný.

Dispozíciu bytu tvorí vstupná chodba, obývacia miestnosť z kuchyňou a jedálňou z východom na terasu, kúpeľňa z technickou miestnosťou a WC. Prízemie je spojené z poschodím schodíšť. Na poschodí sa nachádzajú tri samostatné spálne a kúpeľňa. V rodičovskej spální je balkón. Byt disponuje vlastnou záhradou na ktorej je prístrešok na parkovanie auta, detské ihrisko a starostlivo udržiavaný trávnik. Stavba sa nachádza v tichej lokalite, čo zaručuje pohodové bývanie. V okolí sú rodinné domy. Občianska vybavenosť je v mestskej časti na veľmi dobrej úrovni. Byt sa ponúka vrátane vybavenia a zariadenia ako vidíte na fotkách.

Vážení záujemcovia, obhliadky sú možné po dohode za hygienických a bezpečnostný opatrení s rúškami na tvári a rukavicami v dôsledku pandémie na Corona vírus. Ďakujeme, že si vážite svoje a naše zdravie.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte 0904184059

Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:

https://lpreality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet balkónov / loggií:
1
Elektrický prúd:
220V
Terasa:
áno

Na mape: 4 izbový rodinný dom Košice -Krásna

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.