RODINNÝ DOM VHODNÝ NA PODNIKANIE, ŠTRBSKÁ, KOŠICE PODHRADOVÁ

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
787 m
2
Košice
Sever 
pred 298 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 292 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

V exkluzívnom zastúpení ponúkame na prenájom rodinný dom vilu nachádzajúcu sa v tichej vyhľadávanej lokalite v severnej časti mesta Košice - Podhradová. Rodinný dom je vhodný aj na podnikanie. Je vzdialený iba 4 kilometre od historického centra mesta a je situovaný na pozemku o výmere 787 m2 s panoramatickým výhľadom na okolité zalesnené kopce. Táto mestská časť zaručuje tiché bývanie na atraktívnom mieste.

 

Rodinný dom je osadený do svahu, pozostáva z troch podlaží a to:

1. PP rozloha 95,35 m2  - v 1. PP sa nachádza oddychová časť domu pozostávajúca z priestrannej miestnosti vybavenej otvoreným krbom z božanovského pieskovca a kuchynskou linkou s umývačkou riadu. Taktiež sa tu nachádza parná i fínska sauna. Z tejto časti domu je prístupná krytá terasa o výmere 15 m2 a taktiež časť okrasnej záhrady s orientáciou na západ. 

1. NP rozloha 160,30 m2 - v prvom nadzemnom podlaží sa nachádza   priestranná obývacia izba , jedálenská časť, kuchyňa, fitness miestnosť, kúpeľňa a spálňa so šatníkom.  

2. NP rozloha 111,98 m2 - na druhom nadzemnom podlaží sa nachádza dvojgaráž s prechodom do predsiene dve detské izby s kúpeľnou a WC, priestranná pracovňa prípadne hosťovská izba s výstupom na terasu o rozlohe 47.37 m2.

  Rodinná vila prešla pred 5 rokmi rekonštrukciou, ktorá pozostávala z osadenia drevených euro okien s izolačným dvojsklom s inštalovanou ochrannou fóliou pohlcujúcou UV žiarenie a taktiež s termoizolačnými vlastnosťami. Na dome boli inštalované medené oplechovania a bola realizovaná nová hydroizolácia terasy.  Dom pôsobí príjemným a zároveň funkčným dojmom s prihliadnutím na potreby 4 až 5 člennej rodiny. Na pozemku je inštalovaná vkusná okrasná záhrada s rôznymi okrasnými drevinami i trávnatou plochou zaručujúca súkromie. Záhrada je vybavená automatickou závlahou. Na pozemku sa nachádza  jacuzzi situovaná na terase pri výstupe z relaxačnej časti domu.

Vybavenie domu :  

Garáž s 2 parkovacími miestami i krytý prístrešok s dvomi parkovacími státiami.

Alarm s napojením na pult ochrany.

Kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi značky Miele a to sklokeramická varná platňa, elektrická rúra, parná rúra, chladnička, umývačka a filtrácia vody zn. Osmoza.

Tri kúpeľne.

Euro okná, drevené schody, dvere + obložkové zárubne z dubu.

Cena mesačného najmu 5.700,-€

V prípade ďalších informácii nás neváhajte kontaktovať telefonicky na čísle 0918 689 846.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.