Rodinný dom Košice - Ťahanovce, Na Hájiku, čiast. rek

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
160 m
2
Plocha pozemku:  
939 m
2
Košice
Ťahanovce 
Na hájiku 
pred 101 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 88 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa rodinný dom v mestskej časti Košice - Ťahanovce na ulici Na Hájiku. Dom sa nachádza na rozľahlom pozemku, vstup na pozemok je spoločný ale dom sa nachádza na vlastnom pozemku, je napojený na elektrinu, plyn, vlastná studňa s vodou ( možnosť napojenia na mestský vodovod) a mestská kanalizáciu. Dom bol čiastočne rekonštruovaný v roku 2020 ( zateplenie, podlahy, kúpeľňa, WC, elektroinštalácia. Dom je obývateľný , je nutné si dokončiť niektoré práce podľa vlastnej potreby. Strecha je zdravá , plechová, treba nový náter inak bez závad. Dispozíciu domu tvorí vstupná chodba na prízemí domu, WC , kúpeľňa so sprchovým kútom, kuchyňa s jedálňou, technická miestnosť. Na poschodí sú tri izby , z ktorých je jedna priechodná. Pri dome sa nachádza staršia hospodárska budova o výmere 54 m2, ktorú je možné využívať ako pivnicu alebo náraďovňu. Občianska vybavernosť je na dobrej úrovni v okolí. Možnosť financovania na hypoúver.

Vážení záujemcovia, obhliadky sú možné po dohode za hygienických a bezpečnostný opatrení s rúškami na tvári a rukavicami v dôsledku pandémie na Corona vírus. Ďakujeme, že si vážite svoje a naše zdravie.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte 0904184059

Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:

https://lpreality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Elektrický prúd:
220V

Na mape: Rodinný dom Košice - Ťahanovce, Na Hájiku, čiast. rek

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.