Na predaj dva domy s pozemkom v Košiciach, Vyšné Opátske, Šafránová

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
360 m
2
Plocha pozemku:  
2735 m
2
Košice
Vyšné Opátske 
Šafranová 
pred 132 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 127 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte bývanie v kľudnom, tichom prostredí, plnom zelene a pritom blízko do centra mesta? Exkluzívne Vám ponúkame na PREDAJ dva staršie rodinné domy s veľkým pozemkom v MČ Košice – Vyšné Opátske, ul. Šafránová + podiel na prístupovej ceste.

Link na video: youtube.com/watch?v=9N_KlEapVQI

Celková rozloha pozemku, na ktorom sa domy nachádzajú je 2735 m2. Šírka pozemku je cca 34 m2 a dĺžka pozemku je cca 82 m2. Pozemok je z časti rovina a z časti svah, na ktorom sú v súčasnosti ovocné stromy. Na pozemku sú všetky inžinierske siete (elektrina, plyn, kanalizácia), voda - vlastná studňa.

Pozemok, vzhľadom na veľkosť a prostredie, je možné využiť aj na projekt výstavby rodinných domov, a to rozdelením súčasného pozemku na 2 alebo 3 parcely, čím by vznikli, pri zbúraní existujúcich stavieb, napr. 3 rodinné domy.

Pokiaľ ide o terajšie stavby na pozemku - domy, sú to staršie rodinné domy. Keďže ide o zdravé, suché stavby, po rekonštrukcii sa dajú využiť aj na dvojgeneračné bývanie.

Pokiaľ ide o terajšie stavby na pozemku - domy, sú to staršie rodinné domy.

- Prvý z domov je z r. 1948. Je obývaný, má čisto vidiecky raz s gánkom po celej dĺžke domu a so šírkou cca necelých 2 m. Vhodný na rekonštrukciu podľa potrieb budúceho majiteľa. Je tehlový, so zastavanou plochou domu 144 m2. Je sčasti podpivničený. Pivnica je suchá, vhodná aj na vinnú pivnicu. Strecha valbová – eternit. V dome sú pôvodné vintage drevené okná a dvere, ktoré je vhodné repasovať. Je napojený na všetky inžinierske siete. Kúrenie je plynové (nové radiátory), ohrev teplej vody cez bojler. Pri dome je aj sklad o výmere 17,60 m2.

Dispozícia domu:

I. Nadzemné podlažie

• vstupná chodba,

• kúpeľňa s WC,

• kuchyňa so špajzou,

• dve prechodové izby, z ktorých, po rekonštrukcii - vsadení francúzskych okien, bol ideálny východ na gánok,

Suterén – pivnica:

• 2 miestnosti

- Druhý z domov bol postavený v r. 1934 - I. nadzemné podlažie a nedokončená nadstavba - II. nadzemné podlažie v roku 1992. Dom je v kombinácii stavebných materiálov nepálená tehla, tzv. „váľky“, na ktoré naši predkovia nedali dopustiť a tehla. Strecha je pultová. Zastavaná plocha domu je 95 m2. Je pripravený projekt na dokončenie tohto domu. V súčasnej dobe sa využíva skôr ako odkladací priestor.

Dispozícia domu:

I. Nadzemné podlažie

• 2x sklad,

• štyri miestnosti

II. Nadzemné podlažie

• otvorený priestor – príprava na bývanie

Energetický certifikát nie je.

Pre viac fotiek navštívte webovú stránku realitnej kancelárie: kalaninovareality.sk

Umiestnenie tejto nehnuteľnosti umožňuje jednoduché napojenie na všetky dopravné uzly, ako aj vonkajší obchvat, zabezpečí rýchle a bezproblémové spojenie Vášho domova s centrom mesta, letiskom, železničnou a autobusovou stanicou, všetkými rýchlostnými komunikáciami a výpadovkami z Košíc.

V kúpnej cene bytu sú zahrnuté všetky poplatky súvisiace s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv, poplatky za štandardné návrhy na vklad kúpnych zmlúv do katastra, overenie – autorizácia podpisov predávajúcich) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK.

Pridajte sa k mojim spokojným klientom – viď: web: kalaninovareality.sk/referencie.

Obhliadku nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na tel. č. 0903 317 875 - Vaša realitná maklérka Ing. Renáta Kalaninová, RSc.

Predávate nehnuteľnosť? Využite moje služby. Som certifikovanou maklérkou s dlhoročnou bankovou a realitnou praxou, veľmi rada Vám pomôžem s celým procesom.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Terasa:
áno

Na mape: Na predaj dva domy s pozemkom v Košiciach, Vyšné Opátske, Šafránová

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.