Na prenájom RD Košické Oľšany

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
180 m
2
Plocha pozemku:  
800 m
2
Počet izieb:  
6-izbový dom
okres Košice - okolie
Košické Oľšany
pred 161 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 159 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na prenájom so súhlasom majiteľa rodinný dom v obci Košické Oľšany. Dom je postavený z tehál, je napojený na obecnú vodu, elektrinu, plyn, odpad formou žumpy. Strecha domu nová od roku 2019. Dom je dvojpodlažný, čiastočne podpivničený. V suteréne domu sú technické priestory. N a prízemí domu sa nachádza hala, dve samostatné izby, kuchyňa, kúpeľňa a WC, špajza. Na poschodí domu sú dve samostatné izby. Možnosť dobudovania kúpeľne na poschodí. Rodinný dom je v pôvodnom stave. V prípade záujmu je možná rekonštrukcia podľa potreby záujemcu, na úkor dohody o nájomnom. Samotný dom sa nachádza mimo hlavnej cesty ale zároveň blízko s možnosťou napojenia na diaľnicu a hlavné cestné ťahy na všetky smery (MI, KE, PO, PP, RV, BA, Hungária). Nájomca má k dispozícii 8á pozemok na ktorom môže parkovať. V obci je dobrá občianska vybavenosť a to čo nenájdete v obci nájdete v susednej obci Rozhanovce alebo v Košiciach. Nájom domu je pre osoby, ako aj sídlo spoločnosti.

Vážení záujemcovia, obhliadky sú možné po dohode za hygienických a bezpečnostný opatrení s rúškami na tvári a rukavicami v dôsledku pandémie na Corona vírus. Ďakujeme, že si vážite svoje a naše zdravie.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte 0904184059

Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke: https://lpreality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V

Na mape: Na prenájom RD Košické Oľšany

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.