IBA NÁS!!Na predaj luxusná 4 izbová Novostavba v Krakovanoch, okr. PN

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
232 m
2
Plocha pozemku:  
1 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Piešťany
Krakovany
pred 288 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 225 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

VIRGIN REALITY ponúka na predaj luxusný 4 izbový rodinný dom - novostavba v Krakovanoch okres Piešťany o celkovej rozlohe 2142 m2 pozemku a 232 m2 úžitkovej plochy domu. Dom sa nachádza v malebnej obci Krakovany len 5 km od centra Piešťan.

Pri vstupe do domu je elektronická brána s priestorom na 6 osobných áut. Priestor, ktorý bol vytvorený na parkovanie pred domom je celý podbetónovaný a navrchu je nalepená dlažba. Dom je postavený s HELUZ tehloblokov 30 cm a zateplený 10 cm keramickou vatou. Značky strechy domu je Bramac.

Veľkou výhodou domu je, že celý obvod nehnuteľnosti má bezbariérový prístup. Pri vstupe do novostavby je vstupná chodba so samostatnou hosťovskou toaletou a špajzou, ktorá je prechodná do kuchyne.

Z chodby sa pokračuje do veľkého otvoreného priestoru vrátane jedálenskej časti, kuchyne s veľmi kvalitnou kuchynskou linkou robenou na mieru so žulovou pracovnou doskou.

Z priestoru sa ďalej pokračuje do priestrannej obývacej miestnosti s francúzskymi oknami a východom na terasu. Súčasťou obývacej miestnosti je nádherný veľký krb,

ktorý v zimnom období dotvára čaro tejto nehnuteľnosti.

Nehnuteľnosť má ďalšie 3 samostatné obytné miestnosti a dve kúpeľne, detská izba, pracovňa a spálňa s veľkým šatníkom, ktorý určite ocenia dámy.

Taktiež sa zo šatníka prechádza do kúpelne s veľkou rohovou wellnes vaňou a sprchovým kútom.

V celom dome je kombinácia kvalitnej dlažby a bambusových veľkoplošných parkiet. Vykurovanie zabezpečuje podlahové kúrenie napojené na tepelné čerpadlo v kombinácii

so solárnymi panelmi.

Nehnuteľnosť má taktiež kamerový systém.

Ak ste milovníci relaxu a príjemného prostredia s očakávaním, že vaša nová nehnuteľnosť bude vašim útočiskom, tak tento bungalov je stvorený práve pre Vás,

pretože vstupom na záhradu vás očarí prekrásny záhradkársky skvost, jednotlivých rastlín, stromov, levandule a podobne. Súčasťou záhrady je aj vyvorená pivnica o výmere 40m2.

Najväčšiou doménou záhrady je obrovské jazero, ktoré v jednom mieste má až 2 metre vody. V jazeru sú jesetery, kapre a iné ryby, čo tomuto miestu dotvára neuveriteľný kľud a relax. Ak ste rybár, tak môžete rybárčiť priamo pred vašim novým domom.

Vedľa domu sa nachádza aj malý záhradný dom na záhradné náradie. V dome je vytvorená studňa. Dom sa predáva zariadený. Dom má energetický certifikát A+.

V prípade akýchkoľvek otázak ma neváhajte kontaktovať

Miroslav Berky

obchodný riaditeľ

Trenčianska Turná 3037

913 21 Trenčianska Turná

mobil: +421 918 315 011

berky@virginreality.sk

virginreality.sk

Cena dohodou.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
neuvedené
Plyn:
nie
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Elektrický prúd:
220V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Internet:
áno

Na mape: IBA NÁS!!Na predaj luxusná 4 izbová Novostavba v Krakovanoch, okr. PN

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.