Ponúkame na predaj exkluzívny 1-poschodový rodinný dom s krásnou terasou v obci Kráľová nad

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
300 m
2
Plocha pozemku:  
702 m
2
okres Šaľa
Kráľová nad Váhom
pred 274 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 274 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Rodinný dom bol postavený na pozemku o celkovej veľkosti 702 m2 z kvalitných stavebných materiálov, ktoré boli použíte aj vo vnútorných priestoroch domu (16 ročná stavba). Podľahová plocha domu je 300 m2. Na prízemí sa nachádza krásna otvorená obývacia hala s krbom, spojená s jedálenským kútom, priestranná kuchyňa so zabudovanými značkovými spotrebičmi a s vedľajším priestorom, ktorý súčasný majiteľ využíva ako špajzu. Na prízemí je ďalej spálňa, kúpeľňa s rohovou vaňou a sprchovým kútom, WC a tiež priestranná práčovňa. Na poschodí, kam vedú nádherné točité schody, sú situované 3 ďalšie priestranné izby a jedna miestnosť, ktorú je možné využiť ako šatník. Taktiež sa tu nachádza priestrannná kúpeľna a WC. Kúrenie je podlahové v celom dome. Dom je napojený na zemný plyn a kanalizáciu.

Dom sa predáva s kompletným exkluzívnym zariadením, ktoré je zahrnuté do celkovej ceny nehnuteľnosti. Aj keď je dom situovaný pri hlavnom cestnom ťahu Šaľa - Galanta, kvalitná izolácia poskytuje majiteľovi bezhlučné užívanie vnútorných priestorov domu.

Obec sa nachádza 60 km od Bratislavy, 35 km od Nitry, 40 km od Trnavy, 3 km od Šale a 12 km od Galanty. V obci je kompletné občianske vybavenie, škola maďarská aj slovenská 1.- 5 ročník, škôlka, kultúrny dom, futbalové ihrisko, niekoľko obchodov /potraviny, mäsiarstvo, rozličný tovar, záhradkárske potreby,/, reštaurácia. Cez obec preteká rieka Váh, ktorá poskytuje možnosti rybolovu, ako aj príjemné prechádzky popri jeho prehoch.

Nehnuteľnosť je bez tiarch a je možné využiť aj HÚ.

Cena: 199 500,- eur. V prípade rýchleho jednania je možná zľava.

V prípade záujmu o obhliadku a bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať. Sme Vám k dispozícii aj cez víkend a vo večerných hodinách.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Ponúkame na predaj exkluzívny 1-poschodový rodinný dom s krásnou terasou v obci Kráľová nad

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.