Predaj, rodinný dom Kráľová pri Senci - NOVOSTAVBA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
91 m
2
Plocha pozemku:  
664 m
2
okres Senec
Kráľová pri Senci
pred 163 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 152 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj novostavbu útulného bungalovu v obci Kráľová pri Senci. Štvorizbový rodinný dom bol kolaudovaný pred 5 rokmi so zastav. plochou 114m2, ÚP 91,38m2 a pozemkom s celkovou výmerou 664m2(19x35m).

Dispozícia domu: vstupná predsieň, priestranná chodba, kuchyňa prepojená s obývacou časťou, z ktorej je výstup na zastrešenú terasu, dve detské izby, spálňa s výstupom na terasu, technická miestnosť, kúpeľňa (obrovský sprchový kút, vaňa, umývadlo a priestor na práčku s sušičku) a samostatná toaleta. V obývacej izbe je krb s prieduchmi, kuchynská linka je vybavená zabudovanými spotrebičmi (plynová varná doska, umývačka riadu, elek. rúra, mikrovlnka), ktorá v dome ostáva. Okrem toho sa dom bude predávať bez nábytku, ostáva len vstavaná skriňa vo vstupnej chodbe, skriňa v spálni a skriňa a detský nábytok v detskej izbe.

Dom je napojený na všetky inžinierske siete vrátane plynu. Odpad je dočasne riešený septikom, nakoľko v obci ešte nie je vybudovaná kanalizácia, tá je v štádiu riešenia. Avšak je urobená predpríprava do budúcnosti priamo na pozemku. Dom je vykurovaný plynovým kotlom, podlahové kúrenie, klimatizácia, v celom dome bodové osvetlenie. Dom je zateplený a postavený z kvalitných materiálov, napojený na alarm, disponuje tiež videovrátnikom. V izbách je plávajúca podlaha, v priestore chodby, obývačky a kuchyne dlažba.

Pozemok je krásne upravený, parková záhrada s trávnikom so zavlažovacím systémom napojeným na studňu a osvetlením. V zadnej časti je veľká krytá terasa, ktorá poskytuje úplné súkromie ako stvorené na trávenie času s rodinou a priateľmi. Na pozemku sú 4 točky na studňovú vodu a jedna priamo pri terase na mestskú vodu. Veľkým plusom je záhradný bazén a tiež krásny záhradný domček na uskladnenie všetkého vybavenia pre dom a záhradu s prístreškom na posedenie. Za domom je drevárnička na uskladnenie dreva do krbu. Pozemok je komplet oplotený, v prednej časti je posuvná elektrická brána, za ktorou je priestor pre parkovanie dvoch áut.

Dom sa nachádza v kľudnej novovybudovanej časti obce s rodinnými domami. Obec Kráľová pri Senci je jednou z mála obcí v okrese Senec, ktorá sa naozaj stará o napredovanie obce, o kultúrny a spoločenský život svojich obyvateľov. Nájdete tu niekoľko prevádzok potravín, obchody s drogériovým a zmiešaným tovarom, obuv, stavebniny, autoservis, poštu, obecný úrad, školu, škôlku, zdravotné stredisko s obvodným, detským lekárom, zubárom, gynekologickou ambulanciou. Pravidelné autobusové spojenie do Senca je tiež veľkým benefitom. Autom do Senca to je len 5 minút. Dobré napojenie na diaľnicu smerom do Bratislavy. Okrem toho obec ponúka aj krásne detské ihrisko, cyklotrasu pre bicyklistov a tiež breh Čiernej vody určite očarí vášnivých rybárov.

Energetická trieda B. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0910 102 126 alebo na evahricova@haloreality.sk. ID ponuky: SC-53810

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------

- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS

- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH

- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti

- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť

- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi

- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti

- inzerujeme na viac ako 200 portáloch

- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona

- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami

- na našom webe nájdete už viac ako 2000 referencií našich spokojných klientov

- naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor

-----------------------------------------------------------------------------

Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Predaj, rodinný dom Kráľová pri Senci - NOVOSTAVBA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.