3D obhliadka : Čiastočne zrekonštruovaný dom s 3 hektármi rovinatého pozemku v tesnej blízkos

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
90 m
2
Plocha pozemku:  
28930 m
2
okres Krupina
Krupina
pred 95 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 86 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

3D link: https://livetour.istaging.com/80c7dc34-fbb1-4c24-8e65-090bcc71ed51

Nehnuteľnosť sa nachádza pri dobre udržiavanej hlavnej ceste a okrem vlastného, vysneného bývania ponúka aj investičnú príležitosť. Je len na budúcom majiteľovi ako pretaví svoje sny do skutočnosti. Môže uvažovať minimálne nad 4 alternatívami:

1. Nechať si všetko pre seba a svoju rodinu.

2. Prerobiť napr. na agroturistické centrum alebo farmu s ubytovaním.

3. Budovať komunitné bývanie, rodové statky.

4. Pozemok rozparcelovať a jednotlivo predať (Pozemok sa dá rozdeliť minimálne na 4 väčšie celky. Elektrina je priamo na pozemku).

Krupinská planina patrí k najkrajším a najhodnotnejším častiam prírody juhu stredného Slovenska. Priamo v jej srdci Vám ponúkame romantickú lukratívnu usadlosť s  uceleným takmer 3 hektárovým rovinatým pozemkom v extraviláne mesta Krupina, len 5 km od centra, v časti Horné Kopanice. Dom bol postavený v rokoch 1950-1951 z kameňa. V roku 2017 prebehli v obytnej časti domu rekonštrukčné práce. Stavba s celkovou podlahovou plochou 467 m2 (vrátane hospodárskej časti) má vstupnú chodbu, kuchyňu, obývačku a spálňu, kúpeľňu s toaletou. Zvyšnú časť tvoria nezrekonštruované technické a hospodárske priestory vhodné na zobytnenie (vrátane priestranného krovu). Pred vstupom do domu je veľká drevená terasa, z ktorej sa ide do ďalšej samostatnej miestnosti, ktorá prešla malou rekonštrukciou – podlaha a nové drevené okno. V nezrekonštruovanej hospodársko - technickej časti sa nachádza obrovská stodola, ďalšia veľká miestnosť, ktorá slúži ako dielňa a ďalšia miestnosť, ktorá nie je momentálne využívaná. Pred domom sa robili prípravné práce na exteriérovú letnú kuchyňu s miestom na odpočinok na čerstvom vzduchu. Pod domom je veľká pivnica. V priestoroch domu je i pôvodná, veľká kamenná studňa s povrchovou vodou a s pôvodnou vodnou pumpou. V obytnej časti domu sú nové drevené podlahy, nové stropy, nové drevené okná. V kuchyni je rekonštruovaná pôvodná pec. Komíny sú nové . Pitná voda je zabezpečenéná z vlastnej vŕtanej studne hlbokej 54 m. V dome je nová vodovodná a elektrická sieť. Dom disponuje 230V a 380V elektrickou sieťou. K domu je privedený internet.

Pozemky sú ucelené okolo celej nehnuteľnosti a tvoria takmer 3 hektáre mierne svahovitého a rovinatého povrchu orientovaného juhozápadne. Pozemky nie sú chemicky ošetrované a orná pôda stojí úhorom 5 rokov. Pozemok je čiastočne oplotený vidieckym, dreveným plotom. Príjazdová cesta vedie až priamo na pozemok. Zo západu a severu je ohraničený korytom Pliešovského potoka, ktorý je viditeľný po silných dažďoch alebo topení snehu. Pozemok sa skladá prevažne z TTP, ornej pôdy a lesných porastov . Na pozemku sa nachádzajú staré ovocné, stále rodiace stromy - čierna moruša, jablone, hrušky, čerešne, orechy, lieskovec. Nehnuteľnosť, krásna scenéria lazov, rôznorodá flóra a fauna, výhľad na vrch Sitno v pozadí, lesy, lúky, jednoducho POKOJ v DUŠI.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Elektrický prúd:
220V
Vnútorný kozub:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.