Na predaj dva domy s veľkým pozemkom - Krupina

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
200 m
2
Plocha pozemku:  
1576 m
2
okres Krupina
Krupina
pred 91 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 90 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj dva domy s garážou, v okresnom meste Krupina, prvý dom má zastavanú plochu 119m2, druhý 95m2, garáž 42m2, a celková výmera pozemkov vrátane zastavanej plochy je 1576 m2. Nehnuteľnosti sa nachádzajú v krásnom, tichom prostredí, len pár stoviek metrov od kompletnej občianskej vybavenosti. 

Prvý dom je novší, dvojpodlažný, postavený z porobetónu, s novou sedlovou strechou, balkónom, terasou a pivnicou, pripravený na dokončenie podľa svojich predstáv. Momentálny stav môžete vidieť a poprechádzať sa v 3D prehliadke č.1. K dispozícii je aj materiál na dokončenie, ako napríklad podlahové kúrenie. V dome sú znížené stropy, plastové okná, nové podlahy, nová elektrina a veľa ďalšieho stavebného materiálu, ktorý bude k dispozícii pre nového majiteľa. Odpad je riešený ČOV. Je možné dorobiť si aj podkrovie, dom má celkovo štyri obytné miestnosti + kuchyňa.

1. dom 3D obhliadka: https://my.matterport.com/show/?m=RFWbxTCyGzw

Druhý dom je momentálne obývaný, má spodnú časť postavenú z kameňa, vrchná časť je z dreva. Kúrenie je ústredné, strecha plochá, čistička rovnako riešená ako v prvom dome, elektrika pôvodná. Momentálne sa ako obytné izby vyžívajú tri miestnosti + kuchyňa, ale vďaka svojej rozlohe ponúka domček v prípade záujmu možnosť rozšírenia. Na poschodí sa nachádza balkón a aj prístup k druhej terase, k spodnej časti patrí aj pivnica. Pokiaľ ste majiteľom auta, určite oceníte garáž. 

2. dom 3D obhliadka: https://my.matterport.com/show/?m=kC9eDvpFxEe

Domy sú postavené vo výbornej slnečnej lokalite, kde je dostatočné ticho, keďže sa nachádza mimo frekventovanej hlavnej cesty, na konci slepej uličky, blízko nádherného prírodného úkazu Turecké Studne. V tesnej blízkosti sa nachádza aj kúpalisko, autobusová zastávka a všetky obchody. Mesto Krupina je vzdialené len 19 kilometrov od Banskej Štiavnice, 29 kilometrov od Zvolena a od krajského mesta Banská Bystrica 52 kilometrov. V tomto prípade je veľká výhoda, že domy sa dajú využiť aj na trvalé aj rekreačné bývanie. Skvelá investícia, keď za cenu jedného môžete mať domy dva!

Vychutnajte si zábery z dronu a taktiež aj video a 3D prehliadky, vďaka ktorým budete mať reálnu predstavu, ako nehnuteľnosti vyzerajú.

Video dron: https://youtu.be/nsnGdMzeYQo

Ak Vás naša ponuka zaujala kontaktujte nás.

kontakt :  Juraj Ladziansky ,  0944 500 834,  ladziansky@karinpartners.sk

certifikovaný realitný maklér / člen realitnej únie

V cene sú zahrnuté komplexné služby RK vrátane právneho servisu - vypracovanie všetkých druhov zmlúv potrebných k predaju a štandardných poplatkov spojených s predajom.

Popis nehnuteľnosti, text a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti KARIN & PARTNERS real s.r.o

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.