RODINNY DOM V KURAĽANOCH (AH-32)

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
140 m
2
Plocha pozemku:  
3491 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
okres Levice
Kuraľany
pred 356 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 317 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

J&MZ reality ponúka na predaj zachovalý rodinný dom v Kuraľanoch vhodný na bývanie o rozlohe 140m2 podlahovej plochy. Dom je v tichej uličke, neďaleko centra dediny v pôvodnom stave. Príjazdová cesta asfaltová. Múry domu suché, strecha a odkvapové rúry sú vo veľmi dobrom stave. Do domu sú dva samostatné vchody. Z priestrannej chodby sa vstupuje do dvoch miestnosti. tieto miestnosti sú priechodné do ďalších dvoch miestnosti. Kúpelňa má vaňu a elektrický bojler na ohrev vody. Vykurovanie je riešené kotlom na tuhé palivo a v jednej miestnosti sú plynové gamatky. Voda z vlastnej studne, odpad riešený žumpou a na dvore je suché WC. Súčasťou domu je murovaná garáž o rozlohe 20m2, dielňa a hospodárske budovy. Pozemok je oplotený a udržiavaný.Sú na ňom ovocné stromky a udržiavaný trávnik.

Obec Kuraľany je vzdialená od okresného mesta Levice 34km a od Štúrova 26km.

Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona pri predaji nehnuteľnosti.

Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou HÚ, ktorý Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb - výber najvýhodnejšieho modelu financovania pre Vašu nehnuteľnosť spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti o úver vrátane Kúpnych zmlúv, katastrálneho poplatku a poplatkov za overenie podpisov.

V prípade záujmu o danú ponuku nás neváhajte kontaktovať prostredníctvom e-mailu / telefonicky. Ak máte inú predstavu, celú našu ponuku nájdete na našej domovskej stránke.

Kontakt na makléra: 0949 113904 (p. Heglasová)

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Spôsob kúrenia:
Lokálne palivové
Elektrický prúd:
220/380V

Na mape: RODINNY DOM V KURAĽANOCH (AH-32)

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.