Na predaj menší rodinný dom - chalupa ** Kúty ** 47 m2

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
47 m
2
okres Senica
Kúty
pred 89 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 69 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUreality vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúka na predaj starší rodinný domček v obci Kúty na Bratislavskej ulici. Domček s výmerou 47 m2 je v pôvodnom stave, nachádza sa na začiatku spoločného dvora. Prislúcha k nemu hospodársky domček / na uskladnenie dreva, náradie a pod./, aj menšia záhradka. Dom je podpivničený, má povalu. Dispozične pozostáva z 2 izieb, kuchyne, chodbičky, kúpeľne a samostatného wc. Priestor schodišťa na povalu môže byť využitý ako úložný priestor, rovnako priestor so vstupom do pivnice možno využiť ako komoru.

Dom je vhodný na víkendovú chalupu, trvalé bývanie alebo taktiež na investíciu. Špecifikum tejto ponuky: Možnosť nadobudnúť aj so súčasnými spoľahlivými nájomníkmi!

Energetický certifikát nebol predložený. Obhliadky Vám zabezpečíme podľa Vášho času, všetko za Vás vybavíme a zariadime, odborne Vám poradíme s najvýhodnejším financovaním v prípade potreby HÚ. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na +421 41 3217800 Ľudmila Slobodová, alebo na slobodova@tureality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Na predaj menší rodinný dom - chalupa ** Kúty ** 47 m2

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.