Moderný 2-podlažný rodinný dom (150 m2), garáž, 3 kúpeľne, Kvetoslavov - Rozárium

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
149 m
2
Plocha pozemku:  
352 m
2
okres Dunajská Streda
Kvetoslavov
pred 301 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 298 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj kvalitnú a modernú novostavbu 7 ročného dvojpodlažného rodinného domu v Kvetoslavove, v obľúbenej časti Rozárium, len 900 m od vlakového spojenia RegioJet.

Rodinný dom leží na pozemku o výmere 352 m2 a je súčasťou dvojdomu. Jeho úžitková plocha tvorí 148,5 m2 + garáž (19,19 m2) a štyri terasy (loggie) o celkovej výmere 19,5 m2.

Rodinný dom je veľmi komfortne dispozične riešený.

Dispozíciu 1. nadzemného podlažia tvorí: vstupná hala s priestorom pre vstavanú skriňu, chodba s veľkou rolldor skriňou, priestranná obývačka s predprípravou na krb moderne prepojená s kuchyňou s jedálenským kútom a špajzou s výstupom na podstrešenú terasu, samostatná jedáleň, kúpeľňa s moderným sprchovacím kútom, WC a umývadlom a garáž, z ktorej sa prechádza suchou nohou do domu.

Na druhé podlažie sa vystúpi dizajnovým schodiskom – kombinácia nerez a drevo. Nachádzajú sa tu tri samostatné izby s vlastnými terasami (hlavná spálňa má tiež murovaný šatník a kúpeľňu s rohovou vaňou, WC, umývadlom a predprípravou na sprchovací kút), technická miestnosť s kotlom, priestorom pre práčku a sušičku a regálmi s množstvom úložného priestoru, samostatné WC s malým umývadlom a ďalšia kúpeľňa so sprchovým kútom a umývadlom.

Rodinný dom je čistučko udržiavaný. Je postavený z tehly Porotherm Profi 40 cm a zateplený fasádnym polystyrénom. Podkrovie je zateplené minerálnou vlnou Nobasil. V celom dome je plynové vodné podlahové kúrenie, ktoré spolu s ohrevom TÚV zabezpečuje kondenzačný kotol Geminox so 120 l zásobníkom vody. Vchodové dvere sú bezpečnostné, okná sú plastové so žalúziami a sieťkami.

Do domu sú privedené všetky inžinierske siete (plyn, elektrina, kanalizácia, verejný vodovod, ktorý zabezpečuje spoločnosť Zdravotechnika s.r.o.).

K rodinnému domu prislúcha i milá záhradka s úžitkovou časťou príjemne prepletenú s ozdobnými krovinami a ovocnými stromčekmi. Za pozemkom sú vysadené mladé stromy a okrasné dreviny, ktoré časom vytvoria malý lesík priamo za domom.

Obec Kvetoslavov je vzdialená 15 km od Bratislyva a len 3,5 km od mesta Šamorín s maximálnou občianskou vybavenosťou. Veľkou výhodou je i veľmi rýchle vlakové spojenie RegioJet priamo do hlavného mesta (25 minút). Priamo v obci sa nachádzajú potraviny, materská škola, základná škola, pošta, lekár, mäsiarstvo, pekáreň...).

Cena rodinného domu: 169.000,- Eur (vrátane provízie pre RK)

Kontakt: Petra Gräffingerová

0907 111 333, graffingerova@centrum-realit.sk

HĽADÁTE NEHNUTEĽNOSŤ NA MIERU? OBJAVTE NOVÚ VÝNIMOČNÚ SLUŽBU

REALITNYMAKLERKUPUJUCEHO.SK

CENTRUM REALÍT Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.

Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:

- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,

- poplatok za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností,

- poplatky za overenie podpisov u notára,

- doručenie podkladov na kataster,

- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb,

- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
neuvedené
Plyn:
áno
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
3
Počet WC:
3
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Terasa:
áno
Šatník:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno

Na mape: Moderný 2-podlažný rodinný dom (150 m2), garáž, 3 kúpeľne, Kvetoslavov - Rozárium

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.