Rodinný dom v obci Ladice

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
130 m
2
Plocha pozemku:  
600 m
2
okres Zlaté Moravce
Ladice
pred 91 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 89 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

CH023-12-JAPIa

Ponúkame Vám na predaj rodinný štvorizbový dom so záhradou v obci Ladice s 801 obyvateľmi leží západne od Zlatých Moraviec, na styku Žitavskej pahorkatiny a juhovýchodného úpätia Tríbeča. Obec sa rozprestiera na oboch brehoch potoka Drevenica v nadmorskej výške 160-400 m a tiahne sa v tvare polkruhu. Na severozápad od obce sa vypína starý kameňolom známy ťažbou kvalitného kremenca, ktorý poznali aj Kelti. Táto lokalita ponúka množstvo príležitostí na šport, rekreáciu a oddych.

Ponúkaný pozemok má rozlohu 600m2, ktorého zastavaná časť je o ploche 130m2 a záhrada tvorí 470m2. Dom pozostáva zo vstupnej chodbičky, troch izieb, obývačky spojenej s kuchyňou a kúpeľne, v ktorej nájdete klasickú vaňu, sprchový kút a toaletu. K domu prislúcha aj terasa. Parkovať je možné pri dome. Dom je napojený na IS: obecná voda, studňa, elektrika- 230/380V, vykurovanie má elektrické a odpad riešený žumpou. Pre milovníkov romantiky v zimnom období je spravená predpríprava na krb.

Celková cena domu bez skrytých poplatkov je 186 000 €. V cene sú zahrnuté služby ako: právny servis, vypracovanie zmluvy, v prípade potreby pomoc a poradenstvo pri poskytnutí hypotekárneho úveru a poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv. Pre bližšie informácie ma môžete kontaktovať telefonicky, prípadne e-mailom na: pikna@rkchalupari.sk.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Terén:
Rovina
Káblová TV:
áno

Na mape: Rodinný dom v obci Ladice

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.