F008-12-KATA HĽADÁTE POKOJNÚ LOKALITU NA ODDYCH NEĎAĽEKO ŠTÚROVA?

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
88 m
2
Plocha pozemku:  
399 m
2
okres Nové Zámky
Ľubá
pred 82 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 74 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

F008-12-KATA HĽADÁTE POKOJNÚ LOKALITU NA ODDYCH NEĎAĽEKO ŠTÚROVA?

Realitná kancelária Finanzpartner reality Vám ponúka na predaj rodinný dom / chalupu, ktorý sa nachádza v tichej lokalite obce Ľubá, okres Nové Zámky.

Výmera pozemku je 399 m2, na ktorom je starší rodinný dom v pôvodnom stave s rozlohou 88 m2, ktorý si vyžaduje postupnú obnovu/rekonštrukciu. Dom je jednopodlažný, kde sa nachádzajú 3 izby s nedokončenou kúpeľňou.

Podlaha v jednotlivých miestnostiach je plastová, dosková a gumolit. Okná sú dvojité-drevené, na uličnej strane sú vonkajšie rolety. Strecha je sedlová, má cementové škridle. Stena z ulice a jedna bočná stena sú zateplené. Celý pozemok je oplotený. Prístupová asfaltová cesta umožňuje bezproblémový prístup k nehnuteľnosti ako aj parkovanie pred ňou alebo na pozemku.

Obec Ľubá leží v juhovýchodnej časti Podunajskej pahorkatiny, v časti nazývanej Belianske kopce. Je tu vybudovaná kvalitná infraštruktúra, vodovod, plyn a káblová televízia, COOP Jednota, škôlka a pošta. Severovýchodne od obce sa rozprestiera sústava štyroch malých vodných nádrží, ktoré sú využívané najmä rybármi. Obohacujú panorámu obce v oblasti cestovného ruchu rovnako, ako vinohradnícka tradícia.

Okolie ponúka množstvo zaujímavých miest na rekreáciu a oddych. Romantický kaštieľ Château Belá, nachádzajúci sa v susednej dedine, je jedinečným miestom na regeneráciu. Len 14 km od obce sa nachádza termálne kúpalisko a wellness centrum Vadaš Štúrovo, s ktorým priamo na druhej strane rieky Dunaj susedí historické maďarské mesto Ostrihom, so svetoznámou bazilikou. Nekonečné štrkovo piesočnaté pláže sú ideálnym miestom na oddych. Hlavné mesto Maďarska, Budapešť leží len 45 km od Štúrova. V okolí je tiež možnosť aktívneho trávenia voľného času, a to na turistických trasách národného parku Kováčovské kopce, ktoré sa nachádzajú kúsok od mesta. Prekrásnu prírodu si viete vychutnať na cyklotrase Chľaba - Kamenica nad Hronom - Bajtava - Lelá - Salka.

Plocha parcely: 399 m2

Druh stavby: rodinný dom/chalupa

Obytná plocha: 88 m2

Elektrina: 220 V

Plyn: plynová prípojka

Voda: obecný vodovod

Konštrukcia objektu: kameň, nepálená tehla

Rok výstavby: 1930

Prístupová cesta: asfaltová

Umiestnenie: kľudná časť obce

Ak Vás táto ponuka zaujala, srdečne Vás pozývam na obhliadku.

Cena: 16 500 €

Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou hypotéky a pomôžeme vybrať pre Vás najvýhodnejšiu banku, čo poskytujeme bezplatne v rámci našich služieb.

Naše ceny sú vrátane provízie a kompletného realitného servisu, ako vypracovanie všetkých potrebných zmlúv, dokumentácie a poplatkov za podanie návrhu na vklad do katastra a sú schválené majiteľom.

Maklér:

Katarína Tácsiková

Telefón: 0950 103 136

E-mail: katarina.tacsikova@finanzpartner.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
neuvedené
Plyn:
v blízkosti pozemku
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Pôvodné
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina

Na mape: F008-12-KATA HĽADÁTE POKOJNÚ LOKALITU NA ODDYCH NEĎAĽEKO ŠTÚROVA?

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.