Na predaj rodinný dom s pozemkom 385m2, Lubina - NM

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1 m
2
Plocha pozemku:  
385 m
2
Počet izieb:  
3-izbový dom
okres Nové Mesto nad Váhom
Lubina
pred 249 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 230 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality Vám ponúka na predaj rodinný dom v malebnej obci Lubina neďaleko Nového Mesta nad Váhom. Rodinný dom je vhodný jak na trvalé bývanie, tak aj na chalupárčenie. Nachádza sa na pozemku s rozlohou 385m2 a zastavaná plocha domu je približne 100m2.

Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala výmenu plastových okien a dverí. Stropy sú pôvodné a dodávajú domu úžasný historický nádych. Jednotlivé časti krovu sú vo výbornej kondícii. Aktuálny stav dáva novému majiteľovi možnosť dokončiť dom podľa vlastných predstáv a vyťažiť tak z neho maximálny potenciál.

Dispozične dom pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je vstup do kuchyne a jednej izby. Izba je priechodzia do ďalšej a tá do ďalšej izby. Z tretej izby sa dá dostať znovu do kuchyne. Z kuchyne sa vchádza do veľkej komory a cez komoru do kúpeľne. Na dvore sa nachádza ešte malá hospodárska budova.

V obci Lubina sa nachádza svetoznáma farma s množstvom rôznych (aj netradičných) zvierat, ktoré zaručene potešia nejedno dieťa a možno aj Vás. Dom je inak vhodný nie len na trvalé obývanie, ale aj na chalupárčenie pre ľudí obľubujúcich prírodu, hory, turistiku, cykloturistiku, hubárčenie a vôbec všetko okolo prírody a čerstvého vzduchu.

Cena: 29.900,-€

Patrik Pavlík

Váš realitný poradca

RADO Reality Group, s.r.o.

M: +421 902 90 60 90

Facebook: RADO Reality

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
Pred domom
Počet kúpeľní:
1
Elektrický prúd:
220/380V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno

Na mape: Na predaj rodinný dom s pozemkom 385m2, Lubina - NM

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.