REALITY MAN – 3 izbový RD, pozemok 444 m2, Lubina, 10 min od Nového Mesta nad Váhom

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
100 m
2
Plocha pozemku:  
444 m
2
Počet izieb:  
3-izbový dom
okres Nové Mesto nad Váhom
Lubina
pred 349 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 346 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 3 izbový rodinný dom v obci Lubina, vzdialenej 10 min. od Nového Mesta nad Váhom. Celková výmera pozemku je 444 m2. Dom má predzáhradku, malý dvor a pred domom sa nachádza parcela o rozlohe 177 m2 ktorá sa dá využiť na parkovanie, garáž, alebo ako sad či záhrada.

Dom pozostáva z 3 izieb, kuchyne, chodby a presklenej verandy. Dom má zastrešené podbránie, kde sa nachádza pivnica s rozmermi cca 5x4 m.

Dom je v stave prebiehajúcej rekonštrukcie. Je postavený z pálenej tehly. Má nové ističe, v dvoch izbách, kuchyni a na chodbe bola spravená nová betónová podlaha (tepelne zaizolovaná polystyrénom), okolo domu bola spravená drenáž. IS – plyn, elektrina, vodovod, žumpa, studňa.

Spoločnosť REALITY MAN je certifikovanou realitnou kanceláriou NARKS (Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska) a klienti našej kancelárie sú chránení Garančným fondom NARKS. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu RK, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií, poplatok pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva a poplatky spojené s úradným overením podpisov na zmluvách. Ak potrebujete na kúpu tejto, alebo inej nehnuteľnosti HYPOTÉKU, bezplatne Vám pripravíme porovnanie všetkých hypotekárnych úverov na trhu. Bližšie info Vám radi poskytneme na tel. č. 0910 635 609.

Vek stavby:
> 50 rokov
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Nie je
Plyn:
áno
Parkovanie:
Nie je
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Pôvodné
Terén:
Rovina

Na mape: REALITY MAN – 3 izbový RD, pozemok 444 m2, Lubina, 10 min od Nového Mesta nad Váhom

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.