Prenájom rodinného domu Nitra Lužianky

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
180 m
2
Plocha pozemku:  
976 m
2
okres Nitra
Lužianky
pred 262 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 251 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na prenájom nadštandardný rodinný dom v Lužiankach pri Nitre. Priestranný dom sa nachádza na pozemku o výmere 976 m2 s veľmi peknou parkovou úpravou.

Úžitková plocha domu 180 m2 + pivnica a dispozične pozostáva z prízemia, kde sa nachádza predsieň, vstupná hala so šatníkovou skriňou a botníkom, toaleta pre hostí a spoločenský priestor pozostávajúci z obývačky prepojenej s kuchyňou a jedálňou s výstupom na terasu. Kuchyňa je kompletne vybavená vstavanými spotrebičmi, kuchynským riadom a jedálenským servisom. Na prvom poschodí sa nachádzajú tri spálne, pričom v každej je manželská posteľ, šatník alebo vstavaná skriňa, TV a klimatizácia. Kúpeľňa na poschodí je vybavená sprchovým kútom, vaňou, práčkou i sušičkou, vedľa sa nachádza samostatná multifunkčná toaleta.

Dom je vybavený pre náročných klientov, disponuje všetkým potrebným moderným vybavením vrátane bezpečnostného kamerového systému. Na všetkých oknách sú bambusové žalúzie. Pred domom je dostatok parkovacieho miesta pre viacero áut. Lokalita sa vyznačuje pokojným rodinným bývaním.

Cena prenájmu je 1600,- € + 200,- € energie/ mesiac. V cene nájmu je samozrejme i TV a internet.

Nevyhovuje táto nehnuteľnosť Vašim predstavám? Nenašli ste Vašu vysnívanú nehnuteľnosť v našej ponuke, ani v ponuke iných RK? Volajte makléra alebo kontaktujte kanceláriu a zapojte sa do programu „Bývajte s RE/MAX!“ Podľa Vami zadaných kritérií Vám pomôžeme Vašu vysnívanú nehnuteľnosť nájsť v ponuke celého trhu.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
1
Terasa:
áno

Na mape: Prenájom rodinného domu Nitra Lužianky

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.