Kvalitný rodinný dom /6 izb+,bazén pozemok 2180 m2/ Madunice pri Piešťanoch

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
440 m
2
Plocha pozemku:  
2180 m
2
okres Hlohovec
Madunice
pred 253 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 253 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj jedinečný 6 izbový rodinný dom, v nadštandardnom vyhotovení, plnej výbave a rozsiahlym pozemkom 2180 m2. Nachádza sa v novej vilovej štvrti v západnej časti obce so všetkými IS. Ide o veľký rodinný dom so skutočne veľkorysým dispozičným riešením: Zastavaná plocha domu s garážou tvorí 228 m2, pričom dom pozostáva z troch podlaží, úžitková plocha domu je viac ako 440 m2.

Na prízemí sa nachádza priestranná vstupná hala, obývacia miestnosť, ktorej dominuje veľkolepý moderný krb s obložením z tmavého prírodného kameňa. Obývacia izba prechádza do jedálenskej časti, disponuje tiež vstupom na priestrannú terasu a do záhrady. Na jedáleň nadväzuje kuchyňa s komorou, ďalej hosťovská izba, kúpeľňa, a samostatné WC. Na tomto podlaží je tiež zadný vchod do garáže pre dve autá.

Na 2 NP sa nachádzajú 4 obývacie miestnosti (spálne, prípadne pracovňa), americký šatník, 2 x priestranná kúpeľňa s WC, galéria schodiska.

Suterén domu s výmerou cca 100m2 je praktickou súčasťou domu, nachádza sa tu okrem technického zázemia (kotolňa s osadeným výkonným kotlom, práčovňa, sklad, WC) aj pánska herná miestnosť.

Navštívte nehnuteľnosť teraz /pozri dole/3D virtuálna prehliadka a video pre Vás.

Nadštandardné, kvalitné riešenie domu spočíva jednak v jeho veľkolepom dispozičnom priestore, ako aj použitých kvalitných materiáloch:( moderný interiérový krb s prieduchmi do obytných izieb, podlahy z masívneho dreva, dlažby z gresu, eurookná, antikorové prvky v schodiskovej časti, obklady z prírodného kameňa, luxusné nábytkové zostavy, ktoré sú súčasťou zariadenia domu, zahrnuté v cene apod.) Samozrejmosťou je technická výbava: alarm, kamerový systém, automatický zavlažovací systém, všetky elektrické spotrebiče v dome sú zahrnuté v cene.Jedinečnosťou tohto domu je rozsiahly pozemok výmery 2180 m2, upravený na širokú záhradnú časť s terasou a vonkajším bazénom.

Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona pri predaji nehnuteľnosti. Podľa súčasnej konštrukcie a súčasného technického stavu objektu je možné predpokladať zaradenie do energetickej triedy B.

Exkluzívna ponuka nehnuteľností v R1reality.

Vaše výhody: Nadštandardná zánovná rodinná vila s veľkorysými obytnými a úžitkovými priestormi v kľudnej, novej obytnej štvrti s jedinečným exteriérovým priestorom. Vhodné pre veľkú rodinu, dvojgeneračné bývanie alebo ako prázdninová rezidencia: 16 km od kúpeľného mesta Piešťany, 8 km od Hlohovca a privádzača diaľnice D1. Fotodokumentáciu s ohľadom na ochranu súkromia majiteľa domu radi predložíme serióznym záujemcom pri osobnom pohovore.

Všetky ďalšie informácie Vám radi poskytneme v R1reality Piešťany. Objednajte sa na obhliadku už dnes:

R1reality ...rýchla cesta k novému bývaniu!

Potrebujete úver?

Ponúkame Vám AKCIU: Klienti R1 Reality, ktorí zveria vybavenie financovania kúpy nehnuteľnosti našim finančným expertom, získajú súdno-znalecký posudok pre vybavenie hypoúveru ZDARMA.

Ponúkaná cena už zahŕňa:

1. kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy autorizovanej advokátom a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností

2. osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve.

3. odmenu realitnej kancelárie, úhradu správnych poplatkov pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností v riadnom konaní

Za výhodnejších finančných podmienok poskytujeme klientom R1reality kompletné predajné a po predajné poradenstvo, vybavenie výhodného financovania kúpy, poistenia nehnuteľnosti, zabezpečíme prípadné geodetické práce, ohodnotenie nehnuteľnosti, vypracovanie súdno-znaleckého posudku, posudky aj pre účely dedičského konania, vypracovanie hydrogeologického posudku, sťahovanie, upratovanie, maliarske práce, dizajnového návrhu pre Váš nový domov, výrobu, dodanie a návrh Vášho nábytku a pod.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
3
Počet WC:
4+
Počet balkónov / loggií:
2
Okná:
Eurookná
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Šatník:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Bazén:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Alarm:
áno
Klimatizácia:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: Kvalitný rodinný dom /6 izb+,bazén pozemok 2180 m2/ Madunice pri Piešťanoch

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.