Na predaj Zámocká vináreň, Malacky

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
200 m
2
Plocha pozemku:  
642 m
2
okres Malacky
Malacky
Zámocká
pred 187 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 183 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

MojAgent ponúka na predaj komplet zariadenú „Zámockú vináreň“ s dlhoročnou reštauračnou tradíciou v meste Malacky, ktorú je možnosť prebudovať na bývanie v zámockom parku.

Nachádza sa v kultúrnej pamiatkovej zóne mesta Malacky, priamo v areáli Zámockého parku, v bezprostrednej blízkosti brány označovanej v minulosti ako Čierna brána. Podnik úspešne funguje na trhu vyše štvrť storočia a v okolí je známy predovšetkým svojou kvalitnou domácou kuchyňou.

Reštaurácia sa nachádza na rovinatom a upravenom pozemku s rozlohou 642 m2, v areáli Zámockého parku o rozlohe cca 30ha. Reštauračné priestory pre 145 hostí (90 miest interiér + 55 miest terasa) sú na predaj s kompletne zariadenou prevádzkou. V cene je interiérové vybavenie - stoly a stoličky, zariadený bar a kuchyňa, vrátane strojového vybavenia.

Podnik je vhodný ako reštaurácia a menu stravovanie, prevádzka na organizovanie svadieb, karov, promócií či iných akcií pre uzavretú spoločnosť. Podniku pomáha pri prevádzke aj výborná poloha na Legionárskej ceste, na začiatku Zámockého parku kde sa nachádza Pálfiovský kaštieľ. Priestor sa skladá z dvoch miestností, jedna pre cca. 60 hostí a jednej menšej pre cca. 30 hostí. V letných mesiacoch je navyše k dispozícii terasa s vonkajším grilom, ktorá sa nachádza v pred vstupom do reštaurácie. Súčasťou priestorov sú aj sklady, sociálne zariadenia a kancelária.

Priestor je vykurovaný plynovým kotlom pomocou radiátorov. Stavba je napojená na mestskú vodovodnú a kanalizačnú sieť, elektrinu a plyn. Reštaurácia je častou zastávkou aj pre okoloidúcich motoristov a aj peších turistov, ktorí sa radi chodia poprechádzať do zámockého parku. Prístupnosť z centra je cca 5 min. pešo alebo autom, kde je aktuálne možnosť kapacitného parkovania na priľahlom parkovisku na Legionárskej ulici.

Kúpou tejto nehnuteľnosti si môžete splniť sen s vlastnou reštauráciu a klientelou, ktorá ju už v súčasnosti navštevuje.

Cena 350.000 € s DPH vrátane právneho servisu

Kontakt na obhliadky: Mrižo

Tel.: 0905 353 252

TELEFONOVAŤ môžete DENNE do 22:00hod. aj v SO a NE

E-mail: mrizo@mojagent.sk

Fotografie nehnuteľnosti a text sú dielom a majetkom realitnej kancelárie © MojAgent.

Ak potrebujete predať aj Vy svoju nehnuteľnosť a chcete aby bola kvalitne odprezentovaná, môžete sa s dôverou obrátiť na nás a urobíme maximum aj pre predaj vašej nehnuteľnosti ..

Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy.

V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.

MOJAGENT je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu správnych poplatkov, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru.

Realitná kancelária MojAgent. si vyhradzuje právo na prípadné nepresnosti údajov uvedených v tomto inzeráte. Inzerát bol spracovaný v dobrej viere na základe informácií poskytnutých majiteľom nehnuteľnosti.

Ďalšie informácie o zákazke: http://www.mojagent.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Na predaj Zámocká vináreň, Malacky

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.