POSLEDNÝ v ponuke - Exkluzívna 4.izb.novostavba rod.domu, dokončená v nadštandardnom vyhotoven

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
310 m
2
Plocha pozemku:  
312 m
2
okres Malacky
Malacky
Malacky
pred 88 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 62 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUreality MALACKY ponúka:

ZA ROVNAKÚ CENU AKO DEVELOPER, BEZ PROVVÍZIE !

Na predaj dispozične veľmi dobre riešenú novostavbu dvojpodlažného tehlového rodinného domu s pozemkom o rozlohe 310 m2, v tichej časti mesta Malacky v novovytvorenej obytnej zóne v Malackách. V cene je zahrnutý už aj podiel na príjazdovej betónovej komunikácii..

Dom má zastavanú plochu 90 m2 a celkovú úžitkovú plochu cca 160 m2,je kompletne dokončený a predáva sa v štandarde okrem kuchynskej linky, vrátane komplet dokončenej kúpelne, toalety, podláh, sanity, aj oplotenia.

Nízke mesačné náklady ( len 120 eur pre 3.člennú domácnosť)

Dom je postavený z kvalitných materiálov, obvodový plášť je murovaný z pálenej tehly Porotherm s tepelnoizolačným zateplovacím systémom o hrúbke 18 cm. Vonkajší plášť je zvýraznený vystúpenou spálňou s obložením veľkoplošným kamenným obkladom. V rodinnom dome sú osadené plastové okná s izolačným trojsklom, vstupné dvere sú hliníkové.

Na omietnutie vnútorných stien bola použitá sadrová omietka.

Kúrenie je na oboch podlažiach riešené formou PODLAHOVÉHO teplovodného vykurovania, v kúpeľni doplnené rebríkovým radiátorom, kotol ÚK je plynový kondenzačný s integrovaným zásobníkom pre prípravu TÚV.

V rámci celého domu je rozvod pre internetové pripojenie v každej izbe.

Dom sa predáva dokončený v nasledovnom štandarde : biela interiérová maľba, keramický obklad stien kúpeľne a WC, elektrické zásuvky a vypínače, plávajúce podlahy s lištami v obytných miestnostiach a v hornej chodbe, keramické dlažby vo vstupe a v hygienických priestoroch, interiérové dvere so zárubňami a kľučkami.

Členenie domu - prízemie: vstupná hala s chodbou, WC Geberit s keramickým umývadlom a s batériou,predpríprava na pračku, samostatná komora, priestranná obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálňou,z ktorej je priamy vstup na terasu cez veľké posuvné dvere.

Poschodie: pozostáva z 3 izieb,pričom jednu z izieb tvorí priestranná spálňa so samostatným šatníkom,z priestrannej chodby a kúpeľne spojenej s WC Geberit,akrylátová vaňa, sprcha so sklenými dvierkami, 2x keramické umývadlo so zmiešavacími batériami.

Rodinný dom je napojený na všetky inžinierske siete – voda, plyn, elektrika a kanalizácia, možnosť pripojenia na optickú telekomunikačnú sieť vybudovanú pred domom.

Parkovanie je zabezpečené na ulici pred domom 2 autá,alebo na pozemku ( 2 až 3 autá)

Dom je komplet oplotený.

Energeticky certifikat bude k dispozícii po kolaudácii.

Odporúčam!!! PREDAVAME ZA ROVNAKÚ CENU AKO DEVELOPER!

Do samotnej Bratislavy je to len 35 minút jazdy autom, pohodlne po diaľnici. V samotnom meste Malacky sa nachádza všetka potrebná občianska vybavenosť, vrátane nákup.centra, potravín, plavárne, wellness....

Ochotne Vám poradíme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti.

V prípade záujmu o obhliadku a bližšie informácie kontaktujte prosím: DIANA NOVOTNÁ - 0905 194 940, novotna@tureality.sk

Cena nehnuteľnosti s pozemkom : 345.000,-€, vrátane komplet celého práv.servisu. Ochotne Vám bezplatne poradíme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti.

V prípade záujmu o obhliadku a bližšie informácie kontaktujte prosím Call centrum: +421 41 321 78 00..alebo mailom: DIANA NOVOTNÁ, novotna@tureality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Terén:
Rovina
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.