REZERVOVANÉ - Predaj, rodinný dom Malacky, Centrum - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
200 m
2
Plocha pozemku:  
1079 m
2
okres Malacky
Malacky
Malacky
pred 82 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 74 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj pekný slnečný (SV-JZ) samostatne stojaci malý - veľký rodinný dom (1959) na tichej vyhľadávanej ulici v centre mesta Malacky (OP - cca 125 m2, ZP - cca 150 m2 UP - cca 200m2). Je situovaný na komfortne veľkom pravidelnom rovinatom a oplotenom, pozemku s výmerou 1079 m2 so zabehnutou záhradou s ovocnými stromami, užitkovými aj ozdobnými kríkmi, pivnicou na zeleninu a skleníkom. Na dvore je prakticky umiestnená garáž a hospodárska budova (letná kuchyňa a dielňa) so zavedenými sieťami.

Materiál - kváder/pálená tehla, elektrika - pôvodná, podlahy - palubovka/parkety/dlažba, strop - drevený, strecha - sedlová - eternit, okná - pôvodné s vonkajšími roletami, dvere - pôvodné, kúrenie - ústredné - plyn plynové piecky, radiátory - rebrové, ohrev vody - el.bojler. Dom je z polovice podpivničený - so vstupom z dvora, nezateplený, pripojený na elektriku 230V/400V, plyn, verejný vodovod a kanalizáciu vŕtaná studňa (cca 20m).

Dispozične je riešený tradične, na prízemí sa nachádza pekná slnečná veranda ideálna na zimnú záhradu, centrálna chodbička, tri veľké a jedna menšia izba, kuchynský kút, kúpeľňa, WC a vstup na poschodie. Na poschodí je jedna zateplená izba a dostatok priestoru na prípadné dobudovanie ďalších miestností

.

Domček je v pôvodnom stave, ale je zdravý a suchý, priestranný, no pôsobí veľmi útulne, je funkčný, bez tiarch a kúpou ihneď voľný. Po rekonštrukcii je vhodný na trvalé - aj na dvojgeneračné bývanie, no i na rekreačné účely, či bývanie skombinované s podnikaním, prípadne len ako investícia. Určite zaujme veľkým pozemkom s dostatkom priestoru, zelene aj súkromia a lokalitou, ktorá ponúka všetky vidiecke benefity vrátane kľudu uprostred mesta.

Mesto Malacky disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou s výbornou dostupnosťou do Bratislavy (po diaľnici 32 km), školy, škôlky, lekári, nákupné centrá, reštaurácie, kaviarne, s dostatkom kultúrneho aj športového vyžitia. Výborná ponuka - maklér odporúča.

Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0911 127 197 alebo na beataninisova@haloreality.sk. ID ponuky: MA-58304

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------

- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS

- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH

- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti

- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť

- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi

- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti

- inzerujeme na viac ako 200 portáloch

- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona

- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami

- na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov

- naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor

-----------------------------------------------------------------------------

Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.