Rodinný dom /pozemok 1438 m2/ Malacky

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
110 m
2
Plocha pozemku:  
1438 m
2
okres Malacky
Malacky
Pezinská
pred 187 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 186 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj starší rodinný dom v obchodnej štvrti Malaciek, na ulici Pezinská, 100 m od OC Malavia a OD TESCO.

Ide o pôvodnú stavbu zo 60-tych rokov, tehlovej konštrukcie so sedlovou strechou s manzardou, celková úžitková plocha hlavnej stavby domu cca 100 m2, v záhrade je samostatná jednopodlažná budova letnej kuchyne (izba s hygienickým zázemím výmery cca 30 m2) celková výmera pozemku je 1438 m2.

Dom pozostáva z 3 obytných izieb južnej a severnej orientácie, príslušenstvo tvoria chodby, kúpeľňa s WC, komora. Dom je čiastočne podpivničený ( pivnica výmery 25 m2). Stavba je tehlovej konštrukcie, dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou v roku 2016 (výmena podláh, nové omietky, elektroinštalácií, zdravotechniky). Dom disponuje všetkými IS, kúrenie je riešené plynovými gamatkami. Energetický certifikát bude zabezpečený pri predaji domu, podľa konštrukčného vyhotovenia možno predpokladať zaradenie súčasnej stavby do energetickej triedy D.

Výrazným benefitom je existencia rozsiahlej záhrady (celková výmera pozemkov je 1438 m2) s vjazdom na pozemok, čo umožňuje dostatok parkovacích možností v nádvorí či ďalšiu výstavbu. Vysporiadané vlastníctvo, bez tiarch, k dispozícii IHNEĎ!

Zaujala Vás táto nehnuteľnosť? Nech sa páči, využite možnosť pozrieť si dom hneď, a to prostredníctvom našej virtuálnej obhliadky (prístup nájdete nižšie).

Názor makléra: Vynikajúca poloha priamo pri hlavnej ceste v úzkej spojitosti s obchodnými centrami predurčuje tento objekt na obchodné využitie: vhodné pre obchodnú či výrobnú prevádzku, ambulanciu, kancelárske priestory a pod. Obrovským benefitom je pozemok zaujímavej výmery s možnosťou vjazdu pre pohodlné parkovanie. Nehnuteľnosť je výnimočne zaujímavá aj pre developerov -vhodná pre väčšiu výstavbu.

Exkluzívna ponuka, nájdete iba v R1 reality. Zavolajte nám a dohodnite si poradie na prvé kolo obhliadok ešte dnes.

R1 reality ...rýchla cesta k novému bývaniu.

Potrebujete úver?

Ponúkame Vám AKCIU: Klienti R1 Reality, ktorí zveria vybavenie financovania kúpy nehnuteľnosti našim finančným expertom, získajú súdno-znalecký posudok pre vybavenie hypoúveru ZDARMA.

Ponúkaná cena už zahŕňa:

1. kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy autorizovanej advokátom a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností

2. osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve.

3. úhradu správnych poplatkov pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností v riadnom konaní

4. províziu realitnej kancelárie

Za výhodnejších finančných podmienok poskytujeme klientom R1reality kompletné predajné a po predajné poradenstvo, vybavenie výhodného financovania kúpy, poistenia nehnuteľnosti, zabezpečíme prípadné geodetické práce, ohodnotenie nehnuteľnosti, vypracovanie súdno-znaleckého posudku, energetického certifikátu, posudky aj pre účely dedičského konania, vypracovanie hydrogeologického posudku, sťahovanie, upratovanie, maliarske práce, dizajnového návrhu pre Váš nový domov, výrobu, dodanie a návrh Vášho nábytku a pod.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Pôvodné
Terén:
Rovina
Terasa:
áno

Na mape: Rodinný dom /pozemok 1438 m2/ Malacky

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.