GRAHAMS - PREDAJ, 6 izbový rodinný dom s garážou, Malinovo

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
274 m
2
Plocha pozemku:  
773 m
2
Počet izieb:  
6-izbový dom
okres Senec
Malinovo
pred 275 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 258 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Grahams Vám exkluzívne ponúka na predaj rodinný dom nachádzajúci sa na Slnečnej ulici v obci Malinovo.

Dispozícia - dom je samostatne stojaci s pôdorysom do písmena L, stojí na pozemku s celkovou výmerou 773 m2. Zastavaná plocha je 197 m2 + plocha garáže 28 m2. Je dvojpodlažný, čiastočne podpivničený, obsahuje prízemie (1. NP) a obytné podkrovie (2. NP).

1.PP: 22 m2 - pivnica - vhodné ako úložný priestor, vínna pivnica.

1. NP: Dispozične pozostáva zo závetria, vstupnej haly so schodiskom, chodby, obývacej izby, jedálne, kuchyne so špajzou, 3 obytných izieb a 2 kúpeľní. Hlavný vstup do domu je riešený zo strany Slnečnej ulice. Z časti dvora je možnosť vstupu na dvornú terasu. Garáž má 22 m2 a sklad 28 m2.

Kuchyňa disponuje vstavanou kuchynskou linkou na mieru, ktorej súčasťou sú umývačka riadu(zn), sklo keramická elektrická varná doska, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, chladnička s mrazničkou a digestor. V obývacej izbe je krbové teleso s vykurovacou vložkou. Vo vstupnej hale a vo všetkých troch obytných miestnostiach sú vstavané skrine.

2. NP: Obytne podkrovie pozostáva z centrálnej haly, izby, šatníka a kúpeľne. Na tomto podlaží je inštalovaná klimatizácia (zn.).

Celková podlahová plocha domu je 274 m2.

Dom je murovaný, zateplený. Napojený je na všetky inžinierske siete (voda, kanalizácia, elektrika, plyn, telekom. + vlastná studňa). K dispozícií je alarm. Kúrenie je ústredné - plynový kotol. Pozemok je oplotený, má závlahový systém. Nachádza sa na ňom bazén. Vykurovanie bazéna je prostredníctvom tepelného čerpadla. Dom bol stavebne dokončený a skolaudovaný v r. 2009.

V Lokalite kde sa dom nachádza je kompletná občianska vybavenosť (obchody, zdravotné stredisko, školy, škôlky). Vzdialenosť od centra Bratislavy je 15 km. Od centra obce je dom vzdialený cca 500 m.

Cena nehnuteľnosti je 339.000,- € vrátane provízie , kompletného právneho servisu, finančného servisu a ostatných náležitostí pri prepise samotnej nehnuteľnosti.

Zodpovedný maklér: Pavol Cebák, kontakt: 0901 900 222, email: cebak@grahams.sk

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Terasa:
áno
Bazén:
áno
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: GRAHAMS - PREDAJ, 6 izbový rodinný dom s garážou, Malinovo

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.